Politiet søger vidner til indbrud
Arkivfoto

8. JUL 2020 • 08:27 • AF TOMMY-KAAS • GRATIS

Politiet søger vidner til indbrud

Et vindue er blevet brækket op til et fritidshus, der er ved at blive bygget på Skovtoften i Hasle. Det oplyser Bornholms Politi.

Episoden fandt sted i fredags den 3. juli mellem klokken 16 og 23.

Et vidne har set to personer på knallert køre fra stedet, og Bornholms Politi hører gerne fra dem og andre borgere, der måske har set noget, fremgår det af døgnrapporten onsdag.

Ordensmagten fortæller også, at en 20-årig mand tirsdag formiddag blev stoppet i bil på Skolevej i Aakirkeby – selv om manden havde mistet sit kørekort.

Målrettet færdselsindsats

Bornholms Politi beretter også om en målrettet færdselsindsats tirsdag.

Om eftermiddagen blev en 44-årig mand standset på Aakirkebyvej uden for Rønne. Han var påvirket af cannabis og måtte en tur på hospitalet for at aflevere en blodprøve.

Lidt senere måtte en 47-årig kvinde gennem samme procedure. Hun var påvirket af amfetamin og havde mistet sit kørekort. En 22-årig mandlig ejer af bilen er sigtet for at overlade bilen til hende, selvom hun ikke må køre bil. Han blev desuden sigtet for våbenloven, efter politiet fandt en låsbar foldekniv i bilen, som han indrømmede var hans, oplyser politiet.

Endelig fortæller politiet, at en patrulje natten til onsdag en bil, der kørte lidt slingrende ved Zahrtmanns Runddel i Rønne. En alkometertest slog ud over det tilladte, og den 50-årige mand, der kørte bilen, blev kørt til hospitalet, hvor en blodprøve nu skal afdække promillen.

Bornholms Tidende
Nørregade 11-19
DK-3700 Rønne
CVR Nr: 35244115

Tlf.: 5690 3000
E-mail: Redaktionen

Chefredaktion
Nanna Krogh (konstitueret chefredaktør)
nk@bornholmstidende.dk

Direktion
Kim Eland (adm. direktør)

Webmaster: Webmaster

Kontakt
Kontakt os
Abonnementsbetingelser
Cookie og privatlivspolitikHotline
Har du et tip eller hastende
redaktionelle henvendelser uden
for kontortid er du velkommen til at bruge linket her:Tip avisen.

© Copyright 2021 Bornholms Tidende.