Opfordring til erhvervslivet: Del udfordringer og ideer

| 2. APR 2020 • 17:29
Af:
kasper-rasmussen

2. APR 2020 • 17:29
Flere bornholmske virksomheder mærker nu konsekvenserne af covid-19. Business Center Bornholm, Destination Bornholm og Bornholms Regionskommune opfordrer i den anledning de bornholmske virksomheder til at beskrive deres udfordringer og komme med ideer til, hvordan udfordringerne kan imødegås, skriver de i en fælles pressemeddelelse.

Business Center Bornholm, Destination Bornholm og Bornholms Regionskommune arbejder på at danne sig et overblik over, hvordan status er i det bornholmske erhvervsliv.

Overblikket skal bruges til en vurdering af, hvordan vi i fællesskab bedst kan komme gennem krisen med færrest mulige konsekvenser for erhvervslivet.

De bornholmske virksomheder opfordres derfor til at dele udfordringer og ideer.

Bornholms Regionskommune vil i samarbejde med Business Center Bornholm og Destination Bornholm samle disse input, så det løbende kan vurderes, hvordan og hvor der skal sættes ind. Dette kan både være på kommunalt og nationalt plan.

Indsatsen bygger videre på den dialog, der allerede har været igennem Destination Bornholms dialog med deres medlemmer. Det er derfor ikke nødvendigt at indsende beskrivelser og ideer, hvis de allerede er sendt til Business Center Bornholm, Destination Bornholm og Bornholms Regionskommune.

Alle virksomheder er velkomne til at kontakte os her businesscenterbornholm.dk, eller ringe på telefon 56921340. Man kan henvende sig telefonisk mandag til torsdag fra 9-16 og fredag fra 9-13, står der i pressemeddelelsen.