Biograf har et år til at finde ny formand
Scala Gudhjem har et år til at finde en ny formand, da Tonny Nybirk har meddelt, at han stopper. Arkivfoto: Jacob Jepsen

| GRATIS
14. JUN 2021 • 07:42
Af: Henrik Nielsen

Biograf har et år til at finde ny formand

KULTUR

I mere end 20 år har Tonny Nybirk været aktiv i biografen Scala Gudhjem, og han mener, at tiden er moden til, at nye kræfter tager over. Det fortalte han, da der i weekenden blev holdt generalforsamling i den forening, der ejer og driver biografen.

Tonny Nybirk blev valgt til bestyrelsen i 2001, og en håndfuld år senere satte han sig i formandsstolen. Næste år er det slut, lod han generalforsamlingen forstå. Han genopstiller ikke i 2022.


Tonny Nybirk blev valgt til Scala Gudhjems bestyrelse i 2001. Arkivfoto: Jacob Jepsen

Det fortæller Scala Gudhjem på Facebook. Samme sted efterlyser bestyrelsen potentielle kandidater til posten og tilbyder at tage en kommende kandidat i lære i det kommende år frem til næste generalforsamling.

"Personen må meget gerne være en med lidt teknisk snilde, en der bor i nærheden, og en der selvfølgelig har stor kærlighed til filmverdenen og Scala Gudhjem", står der.

En ny formand skal selvfølgelig vælges på normal vis ved generalforsamlingen, men for at gøre overgangen så glidende som muligt, vil bestyrelsen altså gerne i kontakt med kommende kandidater allerede nu.Rubrikannoncer

Med flere tusinde besøgende hver dag, vil din rubrikannonce her være et godt sted at få dit budskab ud.


Flere nyheder