Kjeld Lundbæk
Journalist
NOTITS
7. APR 2024 • 15:58

Ungsomsholdene fra Elite Bornholm fik en lovende start på 2024-sejren med to sejre af to mulige.

I Elite Øst 3-rækken var U14-drengene fra Bornholm tæt på at komme bagud på kampens første angreb, men da Elias Hansen og Philip Mang Hring kort efter scorede to hurtige mål og bragte Elite Bornholm foran med 2-0, havde hjemmeholdet fra Sundby Boldklub ikke noget modsvar.

Inden pausen scorede Malthe Nielsen, Philip Mang Hring og Elias Hansen til halvlegsstilingen 5-0, og i 2. halvleg øgede Philip Mang Hring med sit tredje mål slutresultatet 6-0.

På hjemmebanen i Rønne måtte Elite Bornholms U16-piger slide noget mere for sejren på 1-0 over Tuse IF. Sejrsmålet blev scoret efter 36 minutters spil af Alberte Falk Holm på et oplæg fra Siv Nielsen.

U16-pigerne spiller i denne sæson i Elite Øst 2-rækken.