Mathias Jensen ansat som DBU-konsulent

Mathias Jensen ansat som DBU-konsulent
Mathias Øland Jensen - ny fodboldkonsulent i DBU Bornholm. Foto: Jesper Gynther
NOTITS | ABONNENT | 8. FEB 2024 • 05:30
Kjeld Lundbæk
Journalist
NOTITS | ABONNENT
8. FEB 2024 • 05:30

Det blev et kendt ansigt i den bornholmske fodboldverden, 35-årige Mathias Øland Jensen, der blev den foretrukne, da DBU Bornholm skulle ansætte en ny fodboldkonsulent - et fuldtidsjob, hvor han får base på det lokale fodboldkontor på Torneværksvej i Rønne.

Mathias Øland Jensen blev foretrukket i et felt med mange kvalificerede ansøgere, fremgår det af det seneste nyhedsbrev fra DBU Bornholm.

Den nye konsulent vil få mange opgaver, heriblandt besøg i øens børnehaver og SFO'er med klubkoblinger, han skal skabe optimale fodboldmiljøer i klubberne, arrangere events samt samarbejde med Bornholms Regionskommune og Dansk Skoleidræt.

Mathias Øland Jensen har fine forudsætninger for det nye job, idet han i otte år har arbejdet som pædagog på Åvangsskolen i Rønne.

Som træner er han mest kendt for sit virke i Rønne fB og senest i Hasle IF, hvor han fortsætter det arbejde, han påbegyndte i 2021.

Det organisatoriske arbejde som bestyrelsesmedlem i DBU Bornholm har han derimod valgt fra efter blot to år i ledelsen for bornholmsk fodbold.

– Men det hænger ikke sammen med konsulentjobbet. Jeg har allerede for længe sæson meddelt, at jeg ønskede at trække mig, fortæller Mathias Øland Jensen til Tidende.

Følg debatten på facebook!
FÅ ABONNEMENT