Kom med dit bud: Hvem skal have årets sportspriser?

Kom med dit bud: Hvem skal have årets sportspriser?
Senest sportspriserne blev uddelt i et prisshow var tilbage i januar 2020. Hvis coronarestriktionerne tillader det, er planen at lave et prisshow igen den 10. februar 2022, og det vil blive sendt direkte i tv på TV2 Bornholms kanal, og efterfølgende vil man kunne læse interviews med vinderne på Tidende.dk. Arkivfoto: Berit Hvassum
NYHED | BORNHOLM | ABONNENT | 11. DEC 2021 • 05:30
Jesper Gynther
Journalist
NYHED | BORNHOLM | ABONNENT
11. DEC 2021 • 05:30

Sportsåret 2021 er ved at gå på hæld, og det betyder, at man nu kan komme med indstillinger til, hvem der skal vinde Bornholms Tidendes sportspriser. Prisuddelingen finder sted i februar, og som noget nyt bliver den sendt live på TV2 Bornholm.


Selvom coronapandemien fortsat påvirker idrætslivet, er der blevet leveret en lang række flotte sportspræstationer i løbet af året af både unge som ældre, ligesom mange ledere i klubberne og foreningerne har gjort en stor indsats for at fastholde medlemmerne.

Derfor er der alt mulig god grund til endnu en gang at værdsætte deres indsats ved at uddele Bornholms Tidendes sportspriser, som er blevet uddelt hvert år siden 1970.

– Det er en fantastisk ære, at Tidende igen i år kan hylde den bornholmske idræt og de ildsjæle, der gør den muligt, siger Bornholms Tidendes chefredaktør, Kristoffer Gravgaard, som glæder sig over, at der er så mange frivillige ildsjæle, som bruger deres fritid på at lave ekstraordinære indsatser.

Som noget nyt bliver priserne uddelt i samarbejde med TV2 Bornholm, og derfor kan man følge prisuddelingen live på tv, når den finder sted torsdag den 10. februar.

Jeg er særlig glad for, at TV2 Bornholm i år har valgt at opgradere selve prisuddelingen til en tv-fest for alle bornholmere. Det gør, at vi i endnu større grad kan kaste lys på idrættens helte

Kristoffer Gravgaard, chefredaktør, Bornholms Tidende

– Jeg er særlig glad for, at TV2 Bornholm i år har valgt at opgradere selve prisuddelingen til en tv-fest for alle bornholmere. Det gør, at vi i endnu større grad kan kaste lys på idrættens helte, siger Kristoffer Gravgaard.

Indstillingerne begynder nu

Vi har brug for din hjælp til at finde frem til, hvem der skal have priserne, som der i år er tre af. Derfor invitereres du - som læser af Bornholms Tidende - til at komme med indstillinger, og det kan du gøre frem til torsdag den 6. januar.

Herefter vil en jury - som består af medlemmer af Bornholms Idrætsråd, DGI Bornholm og Bornholms Tidendes sportsredaktion - vælge tre nominerede i hver kategori samt udvælge vinderen af sportsprisen og talentprisen, mens vinderen af lederprisen vil blive bestemt via sms-afstemning, som alle bornholmere kan deltage i.

Men i første omgang er det op til jer, kære læsere, at komme med jeres bud på, hvem I mener, der bør hædres. Vi er klar til at tage imod jeres indstillinger og hellere i dag end i morgen. Fortæl os, hvem I ser som det største stjerneskud på talenthimlen, hvilke ledere der bør hædres for deres indsats, og hvem der fortjener sportsprisen. Mange bornholmere har konstant gode oplevelser i klubberne og foreningerne, men der er alligevel projekter, som stikker ud og er noget helt særligt.

Sådan gør du

Send en kort, motiveret indstilling på din kandidat eller dine kandidater til Bornholms Tidende, Nørregade 11-19, 3700 Rønne, mærket Sportspris. Du kan også sende den som mail til sporten@tidende.dk. Vi skal have din indstilling senest torsdag den 6. januar 2022 klokken 12.

Alle, der sender os forslag, deltager i en konkurrence om en kurv med lækre bornholmske produkter.


De tre priser

Bornholms Tidendes Sportspris gives for elitepræstationen i 2021, som har været ud over det sædvanlige, individuelt eller som hold.

Lederprisen uddeles som påskønnelse for et enestående lederarbejde inden for bornholmsk idræt over en længere periode eller for gode, nyskabende initiativer i 2021.

Talentprisen, som også kan kaldes ungdomsprisen, uddeles for en god sportspræstation i 2021, individuelt eller som hold.