Foreninger om børn med smøger og snus: 'Vi vil ikke lege politibetjente'

Foreninger om børn med smøger og snus: 'Vi vil ikke lege politibetjente'
Multibanen ved Viking Fodbolds klubhus er et af de steder, hvor man kan finde mange cigaretskodder og snusposer. Men spørgsmålet er, om foreningerne kan gøre noget ved det? Arkivfoto: Berit Hvassum
NYHED | ABONNENT | 13. NOV 2022 • 05:30
Jesper Gynther
Journalist
NYHED | ABONNENT
13. NOV 2022 • 05:30

Børn skal have et røg-, tobaks- og nikotinfrit idrætsliv, og derfor er de lokale foreninger blevet inviteret til dialogmøde. Flere af foreningerne oplever, at snus er det største problem, men er usikre på, hvordan eventuelle regler kan blive overholdt.

I første omgang er det primært foreningerne ved Rønne Idrætshal, DGI-hallen og Rønne Svømmehal, som er blevet inviteret til dialogmødet, der arrangeres af Bornholms Regionskommune og de lokale afdelinger af DGI og DBU.


Vil du have adgang til artiklen?Første måned 0 kr.
Herefter 209 kr./md.


Få Lørdags Berlingeren GRATIS sammen med Tidende.


Jeg giver hermed tilladelse til, at Bornholms Tidende deler mit navn, telefonnummer, adresse og e-mail med Berlingske Media A/S med henblik på? markedsføring af Berlingske Media A/S produkter. Jeg bekræfter desuden, at jeg er over 18 år. I Berlingskes privatlivspolitik kan du læse mere om tredjeparter, og hvordan du tilbagetrækker dit samtykke.
Se andre abonnementer her