Tag familien med på weekendtur i en minibus!

Tag familien med på weekendtur i en minibus!
3BUSTILBUD.DK |
Nogle gange kan hele familien trænge til en hyggelig weekend på én gang. Så hvorfor ikke gøre det nemt for alle og samle dem alle sammen op til en dejlig tur, hvor hele familien kan være med?

I en god minibus kan I tage både fætre, kusiner, mostre, fastre, onkler og bedsteforældre med til en dejlig tur i det fri eller afsted til en uforglemmelig oplevelse. Altså kan I også ses med familiemedlemmer, som I ikke nødvendigvis ser lige så ofte, som I vil.

Der kan selvfølgelig også være plads til kærester, venner og veninder, så de unge medlemmer af familien også kan lokkes med på en god, gammeldags familietur. En minibus kan klare det hele, ligegyldigt om I kun vil rundt på Bornholm eller rundt i resten af Danmark eller Sverige.

Find den rigtige bus til formålet

En minibus er perfekt til ture, som ikke overstiger et par timers kørsel uden pause. Denne type bus er god til både en destinationstur – altså en tur, hvor I blot skal frem og tilbage fra jeres destination – og en rejsetur, hvor der er flere stop på vejen.

Hvis I er flere afsted på én gang, kan det jo sagtens ske, at I gerne vil se forskellige ting. Der kan en minibus være perfekt til formålet. Med en minibus uden chauffør kan I selv bestemme ruten og få oplevet lidt for alle familiemedlemmerne. Vil I gerne forbi større seværdigheder, sparer I en del besvær med at finde parkeringsplads. Vil I blot hurtigt fra én ende af landet til den anden, bliver det ligeledes nemmere at aftale stop på vejen, når I har alle i samme bus.

Det kan virke skræmmende at finde den rigtige bus til formålet, men hjemmesider som 3bustilbud.dk har gjort leje af minibus let som en leg. Her finder I endda minibusser med chauffør, så I alle kan koncentrere jer om hinanden, mens I kører afsted. Så er der plads og tid til hinandens selskab, hvilket jo er kernen af enhver tur med familien.

Hvis I gerne vil spare lidt penge og selvfølgelig har mulighed for det, kan en tur i løbet af hverdagene faktisk være billigere. Det kræver lidt mere planlægning blandt de forskellige husholdninger, men til gengæld bliver hele turen lige en smule billigere for alle – og så er der jo bedre råd til snacks og guf til turen!

Hele den pukkelryggede i én og samme minibus

I korte og gode tal kan den typiske minibus have plads til 19 personer (ikke inklusive chauffør). Altså kan du og 18 familiemedlemmer komme afsted sammen til en hyggelig dag. Dette giver rigeligt plads til flere husholdninger med børn og stadig et par sæder til de unge voksne, som endnu ikke har startet egen familie.

En minibus er god til at få hele familien med – også dem uden egen bil. Har man voksne, udeboende børn, er det ikke sikkert at de alle har egen bil, og her kan en minibus fjerne bekymringer fra de ”store børn” om, hvordan de kommer med på turen.