Skal du indrette nyt kontor?
SPONSORERET AF AJPRODUKTER.DK • GRATIS

Skal du indrette nyt kontor?

ANNONCE 

Der er tider til alting. Og nogle gange er det også tid til at tage kontorets indretning og møblement op til revision. Er der behov for at flytte rundt, eller er der behov for nye møbler? Måske er den gamle stol nedslidt, eller måske er der ikke reolplads nok. Man må en tur på nettet og kigge – er der mon noget vi kan bruge her? Ofte vil det vise sig, at der virkelig er meget man kan bruge.

Har du et skrivebord, der flyder med bunker af papirer, notater og mapper med alt muligt, som du muligvis skal bruge i morgen eller i næste uge, så ville det nok være godt at lede efter en computer reol, hvor du kan opbevare papirerne midlertidigt. En computerreol kan være et midlertidigt stop mellem bord og arkiv. Et sted, hvor man opbevarer ting, man helst skal have lige ved hånden, men som ikke skal optage alt pladsen på bordet.

Komfort på kontoret

Har du fundet dig en god computer reol, så mærk lige efter hvordan du sidder ved bordet. Det er smukt med et ryddeligt bord, men sidder du godt? Har du ordentlig støtte i ryggen? Måske var det en idé at kigge efter en ny, høj kontorstol, som kan lette presset på din ryg? Det kan mærkes med det samme, at en høj kontorstol hjælper. En høj kontorstol vil føles meget mere behageligt i ryggen.

Med rodet fra dit bord placeret i din computer reol, og din ryg støttet af en høj kontorstol, kan du nu skue ud over dit kontorlandskab og glæde dig i dit stille sind. Det er helt sikkert blevet en bedre arbejdsplads. Man sidder godt i en høj kontorstol og bordet er pænt og ryddeligt, når rodet er kommet ind i den nye computer reol.

Man bliver mere effektiv

Når der er styr på sagerne, og arbejdsstillingen er bedre, så kan man også arbejde mere. En høj kontorstol vil helt sikkert virke befordrende for dit arbejdstempo. Og din computer reol vil befri dit bord for forstyrrende rod, der vil stjæle din opmærksomhed. Med andre ord kan man konkludere, at det er godt givet ud at opgradere kontoret jævnligt. Det vil helt sikkert kunne ses på bundlinjen fremover.

En medarbejder, der har fået en høj kontorstol, sidder godt og føler sig set. Og udsigten til et rent bord, takket være den nye computer reol, vil forenkle arbejdsdagen for vedkommende. Det giver mening at investere en smule i et bedre kontor. Det kan faktisk godt betale sig. Arbejdspladsen bliver et rat sted at være, når man sidder godt. Og hverdagen bliver lettere at overskue, når det hele ikke flyder. Orden er basis for at fokuseret og effektivt arbejdsflow.Bornholms Tidende
Nørregade 11-19
DK-3700 Rønne
CVR Nr: 35244115

Tlf.: 5690 3000
E-mail: Redaktionen

Chefredaktion
Nanna Krogh (konstitueret chefredaktør)
nk@bornholmstidende.dk

Direktion
Kim Eland (adm. direktør)

Webmaster: Webmaster

Kontakt
Kontakt os
Abonnementsbetingelser
Cookie og privatlivspolitikHotline
Har du et tip eller hastende
redaktionelle henvendelser uden
for kontortid er du velkommen til at bruge linket her:Tip avisen.

© Copyright 2021 Bornholms Tidende.