Sådan finder du vinduer og døre til lave priser og i høj kvalitet

SPONSORERET AF BEDST-BILLIGST.DK

Sådan finder du vinduer og døre til lave priser og i høj kvalitet

ANNONCE:

Mangler du nye vinduer og døre i god kvalitet til lave priser? Så skal du handle hos Bedst&Billigst. Vores ambition er at holde priserne helt i bund, og derfor har vi skåret alt det overflødige væk. Tilbage står det vigtigste: Gode varer, ganske enkelt. Derfor kan vi med ro i maven sige at vi har Danmarks billigste vinduer og døre med prismatch.

Når du bestiller nye vinduer og døre hos Bedst & Billigst bliver bestillingen sendt direkte til vores fabrik, hvor din ordre bliver produceret og efterfølgende leveret direkte hjem til dig, uden dyre mellemled.

Det giver dig vinduer og døre i god kvalitet og god holdbarhed.

Alle vinduer og døre bliver lavet specielt til vores kunder, efter dine ønsker og behov og bliver produceret efter de mål du har angivet. Det er miljørigtige produkter som opfylder alle energikrav samt er CE-godkendte.

Start dit vinduesprojekt med at finde de rigtige mål til dine nye vinduer og døre. Alt du skal bruge er papir, blyant og målebånd eller tommestok.
Hvis du har et vindue eller en dør som skal udskiftes til en ny model, kan du blot måle bredden og højden på det eksisterende element.

Har du derimod ikke noget vindue eller en dør i forvejen, eller ønsker du at skifte ud til en større model end den eksisterende? Så skal du finde et hulmål, du skal altså måle bredden og højden på hullet i væggen og derefter trække 2,5 – 3 cm. fra, for at du sikrer en plads til fugen omkring vinduet eller døren.

Du skal ikke være nervøs for selv at kaste dig ud i projektet med at måle op, det er super nemt.

For det skal være nemt og enkelt at købe vinduer og døre online, derfor tilstræber Bedst & Billigst et simpelt overblik med tryghed og garanti, samt en lang række fordele med i prisen.

10 års garanti
Du får 10 års garanti med i handlen, da vi lover vinduer og døre i god kvalitet. Vi kan derfor uden at blinke sige vi er Bedst og Billigst.

Prismatch
Vi vil være Bedst & Billigst, det betyder vi vil have markedets bedste vinduer og døre til de bedste priser. Har vi ikke de laveste priser, matcher vi dem naturligvis nemt og hurtigt.

Levering til HELE Danmark
Vi leverer naturligvis vinduer og døre til hele Danmark – bestiller du nye vinduer og døre bliver de transporteret sikkert fra fabrikken og hjem til dig.

85.000 kunder
Dét fortæller os, at vi har fat i noget. 85.000 kunder har allerede testet vinduer og døre fra Bedst & Billigst og de er enige – gode vinduer og døre behøver ikke at koste kassen.

Husker du at passe på dine vinduer og døre?
Vinduer og døre er en stor investering, og med den rette vedligeholdelse kan de heldigvis holde i rigtig mange år. For at opnå en lang levetid, er det selvfølgelig også vigtigt at elementerne er produceret af gode materialer. Hos Bedst & Billigst bruger vi fingerskarret, nordisk knastfrit fyrretræ med høj kerneandel. Det giver flottere finish og lang levetid.

Har du brug for hjælp eller er du nysgerrig for hvad vi kan gøre for dig?
God service og rådgivning er der ikke sparet på, og vi er klar til at hjælpe dig godt igennem dit køb.Rubrikannoncer

Med flere tusinde besøgende hver dag, vil din rubrikannonce her være et godt sted at få dit budskab ud.


Indryk rubrikannonce

Flere nyheder