Ryst de ansatte sammen med det rette firmaevent

Ryst de ansatte sammen med det rette firmaevent
SPONSERET AF FUNGUIDE.DK |

ANNONCE fra funguide.dk

Synes du, det er svært at finde ud af, hvad der kunne være en god aktivitet til et firmaarrangement eller teambuilding? Så kan det fx være, at et eventbureau ville være godt at kontakte, da de typisk har mange aktiviteter inden for teambuilding at byde på. Men det kan også være, du ønsker at stable en aktivitet på benene, som enten afvikles af dig eller af de ansatte i fx et center eller aktivitetshus.

Partykørsel er ret uforpligtende
Ønsker du at ryste ansatte i et team sammen, hvilke aktiviteter kunne du så overveje? Hvis du gerne vil arrangere en decideret firmafest i andre rammer end dem, en julefest typisk ville finde sted i, så kan du leje en partybus med partykørsel. Her fordres der ikke det store af deltagerne – de kan vælge at slå sig løs eller sidde roligt på sædet og nyde en drink. Hør de ansatte, hvad de synes om den idé.

Skal aktiviteten være konkurrencepræget?
Andre oplevelser og aktiviteter, der egner sig godt til teambuilding, finder du i en eventpark, fx én hvor aktiviteten kan være alt fra fodboldgolf til paintball. Begge aktiviteter er konkurrenceprægede, og det er selvfølgelig godt at tage stilling til, om du ønsker dét element. Vil du gerne stille de ansatte op mod hinanden, eller synes du bedre om aktiviteter, hvor der er fokus på det brede samarbejde?

Tænk dig om ift. danseevents
Har de ansatte ikke berøringsangst, kunne en mere rolig aktivitet være noget som danseevents. Nu skal der to til tango, men det er selvfølgelig ikke alle typer dans, der kræver, at folk danser sammen. Eksempelvis får dansere lov at danse alene ved poledance, men dette kan selvfølgelig trække nogle ud af komfortzonen på andre måder. Så vær obs på, om et danseevent vil træde nogle over tæerne.

Ansatte uden overskud? Gå gennem maven
Nu kan det slet og ret være svært at lave events, der tiltaler alle. Folk er forskellige, og nogle er ikke til sinds at møde op med gåpåmod til en aktivitet, deres chef har arrangeret. Vil du gerne slippe for at stå med ansatte, der bare ikke gider være der, så overvej at vælge en aktivitet, hvor madlavning indgår. For i det mindste elsker alle god mad, så selv de mest knotne deltagere får noget ud af dagen.

Men aftal under alle omstændigheder, hvilken aktivitet kommer på tapetet, med de ansatte.

DAGENS ELUDSIGT BORNHOLM
DET FRIE VALG / 09-12-2023 / ELPRIS+SPOTTILLÆG / AFGIFTER / NETTARIF

Lørdag eftermiddag - søndag morgen: Kulden har sluppet sit tag, og søndag morgen er der rigtig gode elpriser til dem, der kan flytte deres forbrug. Mellem 00 og 05 svinger priserne mellem 1,67 og 1,59 kr./kWh alt inkl.  Opdateret 13.10 Næste opdatering 00.14.

Bornholms energi og forsyning