Paul Petersens Idrætsinstitut uddanner fremtidens Idrætslærer og Friluftsvejledere

Paul Petersens Idrætsinstitut uddanner fremtidens Idrætslærer og Friluftsvejledere
NY TEKST LAGT PÅ 23/8 EFTER AFTALE MED CARL LARSEN FRA INSTITUTTET |

ANNONCE fra Paul Petersens Idrætsinstitut

På Paul Petersens Idrætsinstitut sætter vi den personlige udvikling, nære relationer og høj faglighed øverst på dagsordenen.

Jobbet som Idrætslærer eller Friluftsvejleder kræver mere end bare kendskab til idræt og friluftsliv. Det kræver også kendskab til mennesker, gruppedynamik, og ikke mindst formidling. De færdigheder får man alle sammen på Paul Petersens Idrætsinstitut.

Den ene hovedlinie, Idrætslinien, indeholder to muligheder: Original Sports og X-Outdoor, og så er der Friluftslinien. Paul Petersens Idrætsinstitut er oprindeligt fra 1878, og der er fokus på det praktiske og formidlingsmæssige. Vi har selvfølgelig også teori, men vi har primært praktiske fag og det tiltaler mange. På Idrætslinien får man en del Instruktørbeviser i løbet af de 10 måneder, som uddannelsen varer. På Original Sports bliver du bl.a. Personlig Træner, Padel Instruktør, Svømme- og Løbeinstruktør. X-Outdoor studerende bliver bl.a. Topklatreinstruktør, SUP Instruktør, Personlig Træner og Padel Instruktør, og får herunder også et 100 timers Yogabevis. Som Friluftsvejleder får du blandt andet certificeringer som Havkajak- og Kanoinstruktør samt Skiinstruktør. Flere af certificeringerne udstedes af eksterne forbund, for at sikre en høj faglighed.

På Friluftslinien er der mellem 2-3 måneders rejser på et år og indeholder bl.a. et Vinterfjeldsforløb, hvor de studerende er omkring 6 uger i Norge, og hvor en del af undervisningen afholdes af Det Norske Skiforbund. Rejserne går for Original Sports til Sverige, Athen, Norge og Spanien, hvor de studerende bl.a. besøger fodboldklubben Real Madrid, og i Athen løbet det berygtede trappeløb på det gamle marmorstadion. X-Outdoor rejser til Klitmøller og Azorerne for at surfe på nogle af de bedste strande til formålet, og kommer ud i naturen til Fontainebleau og Danmark.

Efter 10 måneder med rejser, personlig udvikling og en masse god praktisk undervisning, er de studerende klar til at bruge deres uddannelse i det virkelige liv - og muligheder er mange, alt efter valg af retning.

Paul Petersens Idrætsinstitut er en godkendt SU berettiget uddannelse og som studerende kan du modtage SU samt et ekstra SU-tillæg.

Vores færdiguddannede kandidater. der hovedsagligt er mellem 20 og 35 år, får blandt andet job i private firmaer, fitnesscentre, organisationer, højskoler og efterskoler såvel som foreninger og kommuner. Desuden opretter en del deres eget firma og bliver selvstændige personlige trænere eller eventmagere.

På Paul Petersens Idrætsinstitut optages man via en personlig samtale på Instituttet, hvor vi taler om forventninger, udfordringer og de krav vi har, som både er baseret på moderne og traditionelle værdier - man møder til tiden, taler respektfuldt til hinanden og alle fag skal bestås.

FAKTABOKS:

Studiestart på Paul Petersens Idrætsinstitut er den første hverdag i september. Er du nysgerrig og klar til spændende udfordringer, kan du finde mere information og søge om optagelse på www.paulpetersen.dk, eller ringe på 33 29 80 25.