Oplev fantastiske Andalusien

SPONSERET AF LEJBILMALAGA.DK

Oplev fantastiske Andalusien

ANNONCE fra lejbilmalaga.dk

Andalusien er en selvstyrende region i det sydlige Spanien, og er et oplagt sted at besøge på din næste ferie. Andalusien er den perfekte feriedestination, hvis du gerne vil ned i gear og nyde den bagende sol på de store perlehvide strande og bade i Middelhavet, der er kendt for dets gennemsigtige turkise vand. Men Andalusien har meget mere at byde på end sol, strand og hav. Regionen er nemlig også spækket med oplevelser for dig, der elsker at dykke ned i historien og mærke historiens vingesus, og der er også rigeligt med muligheder for at opleve kunst i verdensklasse. Pablo Picasso er nemlig født i Malaga, hvor du også kan besøge det verdensberømte Picasso-museum, der huser hundredvis af hans værker. Da Andalusien er omkring dobbelt så stort som Danmark, så det kan være en god ide at leje en bil, så du nemt kan komme rundt til de mange fantastiske seværdigheder i Andalusien. Der findes dansk billeje Malaga, hvor du kan booke en bil, så den står klar til dig, når du lander i Malaga. 

Oplevelser for dig der elsker kunst og kultur
Andalusien har meget at byde på, hvis du er interesseret i kunst, selvom det ofte er det nordlige Spanien, som løber med opmærksomheden, når samtalen falder på kunst og kultur.

Det mest oplagte bud på et sted som du skal besøge, hvis du er på ferie i Andalusien og interesserer dig for kunst, er det ovennævnte Picasso-museum. Museet ligger som tidligere skrevet i Pablo Picassos fødeby Malaga, hvor du vil kunne opleve 285 unikke værker af Picasso, og over 800 værker, der tager udgangspunkt i Picasso. I Sevilla kan du besøge Museo de Bellas Artes, hvor du vil kunne se værker fra Andalusiens guldalder i det 17. århundrede, hvor kunstnere som José Ribera, Bartolomé Murillo og Francisco de Zurabán havde deres storhedstid. Derudover kan du også besøge den smukke katedral i Sevilla, hvor der hænger et billede af den fantastiske maler Francisco Goya. Andalusien byder på mange store kunstoplevelser, og du bør ikke snyde dig selv, hvis du er i nærheden.

Oplevelser for dig der elsker naturen
Hvis du elsker at gå på opdagelse i naturen, må du ikke snyde dig selv for en tur til de historiske drypstenshuler i byen Nerja. Her ligger nemlig en af verdens smukkeste drypstenshuler, hvor du også vil kunne opleve adskillige hulemalerier, der gemmer på en helt unik fortælling om de mennesker, der har beboet hulerne fra 25.000 f. Kr og frem til bronzealderen. Du kan tage på vandretur i kløften El Chorro, hvis du vil have en ekstraordinær oplevelse, men vandreturen er ikke for sarte sjæle. El Caminito del Rey er navnet, og den er omkring 8 km lang.Flere nyheder