Metoder og værktøjer indenfor team- og lederudvikling

Metoder og værktøjer indenfor team- og lederudvikling
|

ANNONCE fra brggr.com

Er du gået hen og er blevet nysgerrig på hvordan team- og lederudvikling foregår? Eller er du måske leder for eller medlem af et team, hvor du tænker, det ikke ville skade med lidt positiv udvikling? Så er du kommet til det rette sted. Her får du nemlig en kort introduktion til nogle metoder og værktøjer indenfor team- og lederudvikling.

Executive coaching
Står man som leder, hvad end man er direktør eller ejerleder, er executive coaching essentielt. Helt generelt er det et udtryk for at man som leder, med ens hav af opgaver, har brug for en, som kan hjælpe når der er behov for det. Denne person står for at sikre, at fokus bliver rettet det rigtige sted hen, samt at identificere konsekvenserne for det fokus. Du kan læse meget mere om executive coaching, og team- og lederudvikling hos BRGGR.

Lego serious play
Denne metode er en som både udnytter det kreative og praktiske i et unikt teamudviklingsværktøj. Meget som navnet angiver det, er Lego en vigtig del af dette værktøj, og leverer mere end traditionelle udviklingsværktøjer. Her bliver der nemlig indviet formål og mål for udviklingen af enten lederteamet eller endda en hel virksomhed, på hvad end område det skulle være. Der arbejdes med Lego, og de problemstillinger og svar, der gives, udarbejdes i en Lego-model.

The five behaviours
Den udviklingsmetode for teams giver mulighed for, gennem selvopdagelse og konstruktiv adfærdsudvikling, at omskrive de traditioner og normer, man ellers kender fra teamwork. Denne metode er designet til at skabe sammenhængskraft i teamet, og arbejder først og fremmest med at læse de helt almindelige hverdagsproblemer. Dernæst giver det også de individuelle teammedlemmer en omfattende viden, om den tilstand teamet som helhed befinder sig i. Der kommer helt klare anbefalinger ved denne metode, til hvad hver enkelt kan gøre for at fremme teamets resultater.