Leder du efter et kontorfællesskab i Aarhus? Her er fordele og ulemper ved kontorfællesskaber.

Leder du efter et kontorfællesskab i Aarhus? Her er fordele og ulemper ved kontorfællesskaber.
SPONSERET AF LOKALEBASEN.DK |

ANNONCE fra lokalebasen.dk

Et kontorfællesskab er for mange virksomheder og selvstændige en perfekt løsning til en motiveret arbejdsplads, hvor man kan sparre og netværke med andre virksomheder. Dog skal man kende sine egne behov først. Læs med her, og bliv klogere på de overordnede fordele og ulemper forbundet med den populære kontorform.

Hvordan fungerer kontorfælleskaber?
Et kontorfællesskab er typisk et fællesskab for virksomheder, selvstændige og freelancere, hvor man har mulighed for at leje sig ind i en fælles kontorbygning. Her deler man omkostningerne for husleje, elregning, rengøring og andre faste udgifter, og der vil deles om fællesfaciliteter såsom kantine, mødelokaler og printere. Ofte vil man have mulighed for at have eget kontor, men netop coworking kontor er også blevet et populært valg for virksomheder. Find dit næste kontorfællesskab Aarhus her, og overvej, hvad dine ønsker er til det. 

Hvilke fordele er der ved kontorfællesskaber.
Der er mange fordele ved kontorfællesskaber. 

For det første er det en god måde at spare penge på, da man ikke skal betale for en hel kontorbygning alene. Dernæst er det en god måde at møde andre virksomheder og mennesker på, hvilket kan være med til at skabe nye relationer og netværk. Man har nem adgang til at sparre med de andre i bygningen og dele viden på tværs af brancher. 

Endelig er det ofte nemmere at få adgang til diverse faciliteter såsom mødelokaler og kantinefaciliteter her, end hvis man for eksempel arbejdede hjemmefra.

Er der nogen ulemper ved det?
Samtidig med at det har mange fordele, er det også vigtigt at være opmærksom på nogle af de ulemper, der kan være forbundet med at have et coworking kontor. Dette nævnt, så er dog ikke alle der nødvendigvis vil se det som ulemper - det kommer an på en selv. 

For det første kan det være svært at vide, hvor man vil passe ind i det sociale samvær. Det vides ikke før man er der og interagerer med de andre. 

Derudover kan der opstå en vis mængde støj omkring én, grundet de mange forskellige mennesker samlet på ét sted. Dette kan eventuelt undgåes ved at lukke døren til ens eget kontor, eller ved at installere lyddæmpning. 

Derudover skal man kunne lide at arbejde tæt op af andre mennesker, og man skal kunne rumme forskellighederne, hvis man er en del af et coworking kontor.

Dog er netop disse ulemper noget af det, som andre ser som fordele. Det kommer altså i høj grad an på, hvem man selv er, og hvordan man arbejder mest motiveret.

Et kontorfællesskab i Aarhus kan være livsgivende for din virksomhed - overvej dog jeres egne behov til fællesskabet.