3 tips til at vælge træningsudstyr til hjemmet
SPONSORERET AF NETTOFITNESS.DK • GRATIS

3 tips til at vælge træningsudstyr til hjemmet

ANNONCE: 

Måske har du taget beslutningen om at skulle i gang med at træne derhjemme for første gang, eller måske du ønsker at anskaffe nogle flere redskaber for at optimere din træning. Det kan være svært at finde ud af, hvilket træningsudstyr man skal anskaffe og til hvilket behov. Her får du en guide til, hvilket udstyr man kan bruge til flere slags øvelser. Læs med her.

Når det kommer til træningsudstyr, er det meget individuelt, hvad man er vant til men også, hvad man foretrækker. Nogle er tilfredse med for eksempel træningselastikker og en yoga måtte. Andre vil gerne have masser af vægt og kilo at træne med. Hvis træningen skal foregå derhjemme og man for eksempel gerne vil tilføje mere vægt, er et godt tip at anskaffe nogle håndvægte for eksempel.

Her kan det være en god idé med lidt variation i kilo, så man kan skifte imellem dem alt efter, hvad man kan holde til på den pågældende dag samt, hvilken slags øvelse man skal bruge dem til. Her kan du læse mere om håndvægte og andet udstyr til træningen og sammenligne både bedst i test og priser indenfor denne kategori.

Hvilke øvelser kan man bruge håndvægte til?

Håndvægte kan blandt andet bruges til når man laver ben øvelser, som for eksempel squats eller lunges. Håndvægtene kan tilføje mere modstand og vægt, for at gøre træningen sværere. De kan også bruges til arm og skulder øvelser blandt andet. Et alternativ eller supplement til håndvægte kunne også være kettlebells, som også kan bruges i mange forskellige øvelser.

Disse redskaber fylder ikke så meget i hjemmet, og kan derfor være praktiske men. hvis man gerne vil anskaffe for eksempel et redskab til konditionstræning, kan man med fordel sammenligne priser på for eksempel et løbebånd eller en crosstrainer.

Hvis man har mere plads i hjemmet og gerne vil bygge sit eget private træningsrum, kan man også anskaffe sig en træningsbænk. Du kan se det store udvalg indenfor både bænke og andet udstyr til styrketræningen på nettofitness.dk. Her kan du få et stort overblik over mulighederne indenfor træningsudstyr til hjemmet blandt andet.Rubrikannoncer

Med flere tusinde besøgende hver dag, vil din rubrikannonce her være et godt sted at få dit budskab ud.


Bornholms Tidende
Nørregade 11-19
DK-3700 Rønne
CVR Nr: 35244115

Tlf.: 5690 3000
E-mail: Redaktionen

Chefredaktion
Nanna Krogh (konstitueret chefredaktør)
nk@bornholmstidende.dk

Direktion
Kim Eland (adm. direktør)

Webmaster: Webmaster

Kontakt
Kontakt os
Abonnementsbetingelser
Cookie og privatlivspolitikHotline
Har du et tip eller hastende
redaktionelle henvendelser uden
for kontortid er du velkommen til at bruge linket her:Tip avisen.

© Copyright 2021 Bornholms Tidende.