Venstres formand stopper øjeblikkeligt efter fjendeopgør

Venstres formand stopper øjeblikkeligt efter fjendeopgør
Michael Hendriksen nåede at være formand for Venstre Bornholm i 2,5 måned. Arkivfoto: Berit Hvassum
TOPNYHED | 25. MAJ 2023 • 00:01
TOPNYHED
25. MAJ 2023 • 00:01

Venstres formand på Bornholm, Michael Hendriksen, stopper som formand med omgående virkning. Det fremgår af en intern mail, som sekretæren i Venstre Bornholm har udsendt til medlemmerne sent onsdag aften.

I mailen lyder det:

Som en konsekvens af det forløb, der har været og er i bestyrelsen, hvor et flertal i bestyrelsen ikke vil mig, ser jeg ingen udvej og har besluttet at jeg stopper som formand med omgående virkning, samtidig beder jeg Venstre Vestbornholms kasserer om at melde mig ud af Venstre.

Samtidigt vil jeg understrege, at bestyrelsen er Venstres værste fjende på Bornholm.
Jeg går med oprejst pande og lægger mig ikke ned.

Venstres medlemmer må godt kontakte mig for info, hvorfor jeg går.
Her vil jeg så give følgende besked igen, et flertal i Venstres bestyrelse vil mig ikke.

Michael Hendriksen blev valgt som formand for Venstre Bornholm 8. marts i år og har dermed kun haft posten i 2,5 måned. Han vandt formandskabet i kampvalg mod den siddende formand Orla Hansen, der blev væltet med stemerne 24 mod 29. 

Michael Hendriksen kommer fra Venstre Vestbornholm, mens den tidligere formand kom fra Venstre Østbornholm. På generalforsamlingen i marts blev den nye bestyrelse sammensat af tre medlemmer fra Østbornholm og tre medlemmer fra Vestbornholm.DAGENS ELUDSIGT BORNHOLM
DET FRIE VALG / 29-11-2023 / ELPRIS+SPOTTILLÆG / AFGIFTER / NETTARIF

Onsdag: Overvej at spise ude eller hente en omgang take away ;-). Fra 17-21 koster det dyrt at fyre op i pander, gryder og ovn. Gennemsnitsprisen for de fire timer er 5,27 kr./kWh. Vi savner en god gang vind til at presse priserne, men vejrudsigten skuffer helt frem til weekenden.  Brug strømmen efter kl. 22, selv om den koster 3 kr./kWh alt inklusive. Det er ikke sikkert, at det bliver billigere i morgen.

Bornholms energi og forsyning