Han var indbegrebet af en god leder

Han var indbegrebet af en god leder
Bent Ole Hansen (th.) vil blive savnet af mange, deriblandt hans faste tennismakkere, som han spillede med hver lørdag. Arkivfoto: Berit Hvassum
MINDEORD | ABONNENT | 3. MAR 2024 • 15:30
Af:
Redaktionen
MINDEORD | ABONNENT
3. MAR 2024 • 15:30

Knud Erik Thomsen skriver mindeord om Bent Ole Hansen, som er tidligere skoleinspektør på Søndermarksskolen og formand for Rønne Tennis Klub.

Min gode ven og nabo Bent Ole Hansen døde torsdag den 29. februar, 85 år gammel.

Jeg har kendt Bent Ole i rigtig mange år. For mig var Bent Ole først og fremmest et familiemenneske, hvor hans kone Ann-Marie betød utroligt meget for ham sammen med børn, børnebørn og oldebarn.

Bent Ole var i mange år skoleinspektør på Søndermarksskolen og han var vellidt af både børnene, forældrene samt af den gode medarbejderstab, som han havde fået skabt omkring sig. Han var indbegrebet af en god leder, som jeg er sikker på, at vi er mange, som kunne lære meget af også i dag.

Dernæst var Bent Ole et utroligt engageret menneske i bred vifte at mange områder, der interessede ham.

Hvis vi siger tennis, så er jeg sikker på, at vi er mange, der har den opfattelse, at uden Bent Ole's engagement i tennissporten på Bornholm, så har vi sandsynligvis ikke den tennis, som vi kender på Bornholm i dag.

Bent Ole fik lys i øjnene, når han fortalte om Bornholm Open i 80-erne, hvor Bent Ole og Rønne Tennis Klub var vært for hele eliten i Danmark, som kom og var med i at vinde Bornholm Open – det var storhedstiden i tennis på Bornholm med Bent Ole, som formand for Rønne Tennis klub og med rorpinden i hånden.

Tennis har altid betydet meget for Bent Ole, som både var formand i en årrække for Rønne Tennis Klub, men også via Bornholms Tenniskreds forsøgte at udvikle tennisspillet for hele Bornholm og for klubberne på Bornholm.

Kunsten betød også meget for Bent Ole og Ann-Marie. Det er man ikke i tvivl om, når jeg har siddet mange gange hos dem og kigget rundt i huset, som i høj grad bærer præg af kunstinteressen med de mange malerier på væggene af primært bornholmske kunstnere.

Bent Ole og jeg nød ofte hinandens selskab hos Bent Ole over en stille whisky og igen her var hans interesse og viden stor over produktet – du skal lige have lidt vand til, så er den helt perfekt i smagen – jeg nød samværet, hans viden og opmærksomhed på at gøre en forskel for dem, som han var sammen med.

Jeg har spillet tennis sammen med Bent Ole på lørdagsholdet i omkring 25 år – vi kommer til at savne dig, men vi har heldigvis mange gode minder om dig og fra dig og din måde at tage vare på og være noget for dine nærmeste.

Bent Ole døde som en aktiv medspiller på alle niveauer og spillede padel i torsdags, den dag han døde.

Ære være hans minde.

Følg debatten på facebook!
FÅ ABONNEMENT