To kvinder fylder et galleri

To kvinder fylder et galleri
Værk af Britt Bogårdh
NOTITS | 2. APR 2024 • 11:00
NOTITS
2. APR 2024 • 11:00

En svensker og en dansker kommer ind i et galleri. Nej, det er ikke nogen dårlig vittighed, men derimod et godt tilbud. For lørdag den 6. april klokken 14 er der fernisering i Galleri Rasch.

Her bliver man budt velkommen til en dobbeltudstilling, hvor den svenske billedkunstner Britt Bogårdhs værker møder den danske (og bornholmske) multikunstner Frances A. Østerfelts skulpturer og dukker.

Formanden for foreningen bag Galleri Rasch, Erik Schuldt, er voldsomt begejstret. Han beskriver, hvad der venter publikum på denne måde:

- Sjældent har vi to så vidt forskellige kunstnere overfor hinanden, når vi betragter deres kunstneriske udtryk. Britt Bogårds fotorealistiske motiver i kontrast til Frances Østerfelts dukkeunivers og skulpturer skabt af ståltråd og genbrugsmaterialer hentet i den bornholmske natur, siger Erik Schuldt. Udstillingen løber i tre uger.

Hvis man gerne selv vil være kunstner for en dag, skal søndag den 14. april blokeres i kalenderen.

Her er der workshop i galleriet med Frances A. Østerfelt, hvor voksne og børn kan blive klogere på, hvordan man laver dukker i spinkel tråd og efterfølgende giver dem liv ved at tilføje mange detaljer.

Der er to hold: fra 10:00 – 12:00 og 13:00 – 15:00. Prisen for at deltage i workshoppen er 50 kroner, og tilmeldingen foregår på galleriets hjemmeside, www.rasch.dk


Dukke af Frances A. Østerfelt