Ny Price-krimi foregår på Bornholm

Ny Price-krimi foregår på Bornholm
James Price (th.) er blandt andet kendt for at stå bag DR-succesen Spise med Price med broderen Adam. Arkivfoto: Jens-Erik Larsen
NYHED | 11. JUN 2024 • 15:57
Af:
Ritzau
NYHED
11. JUN 2024 • 15:57

"Det røgede lig" er titlen på James og Anette Prices debutroman. En krimi om mad, mord og mysterier, lyder det.

James Price er kendt for at stå bag gryderne og sidde bag tangenterne. Og nu også for at sidde bag tastaturet. For den 64-årige multiartist kan tilføje endnu en titel til sit farverige repertoire.

Han og hustruen, Anette Price, der er selvstændig kommunikationsrådgiver, har skrevet parrets første roman. En krimi, der handler om mad, mord og mysterier og bærer titlen "Det røgede lig".

Det afslører Gutkind Forlag i et opslag delt på Instagram.

"Det røgede lig" foregår på Bornholm, hvor erhvervsmanden og mangemillionæren Hans-Jørgen Becker findes myrdet en tidlig morgen i Gudhjem Røgeri, skriver Gutkind Forlag om den kommende krimi.

Spise med Price

– De fleste forbinder nok navnet Price med teater og musik - og ikke mindst DR-programmet "Spise med Price", hvor James sammen med sin bror, Adam, gennem adskillige sæsoner har kokkereret på skærmen.

– Nu debuterer James Price i en noget anden genre, lyder det blandt andet i opslaget fra forlaget.

James Price har før arbejdet sammen med sin hustru. Hun har medvirket i madprogrammet "Spise med Price", som James Price laver med sin kendte lillebror, manuskriptforfatteren Adam Price.

James og Anette Price mødte hinanden for 16 års tid siden, og det var kærlighed ved første klik. De skrev sammen på en onlinechat, og efter et par måneders skriblerier ringede de sammen og aftalte at mødes til en kop kaffe.

Det afslørede Anette Price sidste år i et interview med Alt for damerne, hvor hun kaldte James Price for sin soulmate.

– Vi var begge to spændt på, om vi ville falde i hak, når vi sad over for hinanden, men det gjorde vi. Vi var jo voksne mennesker i 40'erne, og der kan man bedre mærke, om man har fælles værdier. Man kan hurtigt spotte, om det vil briste eller bære, sagde hun til magasinet.

Og nu har forholdet også kastet en roman af sig.

Efterforskningsholdet, bestående af den madglade Michael Bjørnholt og hans toptrænede kollega Anna Lind, er på bar bund, hvad angår beviser. Dog skorter det ikke på mulige motiver, for Becker har trådt mange over tæerne i årenes løb, lyder det om handlingen.

Krimien udkommer den 7. oktober.