TTH udbygger Skjerns elendige sæsonstart

12. OKT 2024 • 17:41SPORT

Skjern tabte lørdag hjemme 25-29 til TTH, og traditionsklubben har tre point efter sæsonens syv første kampe.

Skjern Håndbold har fået en rigtig skidt start på den nye sæson i Herreligaen, og lørdag blev den ringe åbning udbygget, da holdet på hjemmebane tabte 25-29 til TTH Holstebro.

11 scoringer fra hjemmeholdets Noah Gaudin var ikke nok i opgøret, hvor resten af Skjern-tropperne haltede med at finde niveau.

Samtidig var TTH-spillerne kyniske, og angrebsmæssigt førte playmaker Thomas Damgaard an og fandt konstant huller i Skjern-defensiven.

Med nederlaget er Skjern fortsat kun på én sejr i sæsonens syv første kampe. Den kom i første runde mod TMS Ringsted.

TTH kravler med sejren op på tredjepladsen med ni point efter de første syv runder.

Det var ellers en jævnbyrdig første halvleg, hvor særligt Skjerns venstre back Noah Gaudin var i målhumør og med seks scoringer i første halvleg holdt værterne inde i kampen.

Hen mod pausen trak TTH dog en smule fra og gik til pause foran 13-11.

Mens Skjern angrebsmæssigt nød godt af Gaudins mange mål, var det for TTH-playmaker Thomas Damgaard, der dirigerede gæsternes offensiv.

Damgaard var ikke lige så meget i målscorerens rolle som Skjerns Gaudin, men TTH-playmakeren havde ofte næstsidste eller tredjesidste hånd på gæsternes scoringer.

Noah Gaudin fortsatte i anden halvleg med at have gang i skudarmen, men han var en enmandshær for Skjern, og det holdt ikke på den lange bane.

Langsomt trak TTH, der spillede langt bredere og varieret, fra, og ti minutter inde i anden halvleg bragte den rutinerede stregspiller Miha Zvizej gæsterne foran 20-15.

Femmålsføringen fik hjemmeholdets træner Mathias Madsen til at forsøge sig med syv mod seks offensivt.

Det gav flere muligheder for at spise ind på gæsternes forspring, men skarpheden i afslutningerne manglede, og Skjern lavede fortsat for mange fejl.

Hen mod slutningen forsøgte Skjern sig også med et offensivt forsvar, men det ændrede ikke på, at Thomas Damgaard med overlegenhed styrede TTH-angrebet til en sikker sejr.