Sløsede Liverpool snubler i engelsk mesterskabsræs

14. APR 2024 • 17:00SPORT

Trods rigeligt med chancer tabte Liverpool 0-1 til Joachim Andersen og Crystal Palace på Anfield.

Liverpool mistede søndag et stort skridt i den engelske mesterskabskamp, da holdet hjemme på Anfield tabte 0-1 til Joachim Andersen og Crystal Palace.

I et regulært chanceorgie havde Liverpool rigeligt med store muligheder, men ingen af angrebsstjernerne fandt vej forbi den meget velspillende Palace-keeper Dean Henderson.

Også gæsterne havde muligheder til mere, men Eberechi Ezes træffer i første halvleg blev utroligt nok opgørets eneste.

Liverpool har nu 71 point for 32 kampe på tredjepladsen. Arsenal har samme point, men for en kamp mindre, mens Manchester City fører an med 73 point for 32 kampe.

Crystal Palace viste efter 13 minutter, hvor nemt fodbold kan være, da holdet med kvikke pasninger splittede værternes defensiv fra hinanden, hvilket Eberechi Eze kronede med et sikker scoring med indersiden.

Liverpools chancer blev delt fint ud mellem Darwin Nunez, Mohamed Salah, Luiz Diaz, Curtis Jones og siden også indskiftede Diego Jota, men hver gang endte det resultatløst.

Ofte var Henderson på plads, eller også blokerede en holdkammerat, men der var også adskillige muligheder, som blev spildt på grund af manglende kvalitet.

I den anden ende måtte også tilbagevendte Alisson Becker i Liverpool-buret hive et par store redninger ud af sine ærmer for at holde gæsterne fra fadet, og derfor endte det med blot en enkelt træffer.

Sejren er Palaces fjerde på Anfield siden 2013, og den sender holdet op på 14.-pladsen med god luft til nedrykningsstregen.

For Liverpool var det tredje kamp i træk uden sejr i løbet af en uge. Sidste søndag blev det 2-2 mod Manchester United på Old Trafford, mens det torsdag blev 0-3 mod Atalanta i Europa League.