Real Madrid nærmer sig mesterskab efter overtidssejr i El Clasico

21. APR 2024 • 23:16SPORT

Med en scoring i dommerens tillægstid sørgede Jude Bellingham for en Real Madrid-sejr på 3-2 over Barcelona.

Real Madrid tog søndag aften et stort skridt imod det spanske mesterskab, da Jude Bellingham dukkede op i tillægstiden og sikrede en 3-2-sejr på hjemmebane over FC Barcelona i El Clasico.

Det så ellers længe ud til, at de to mandskaber skulle dele i porten i en underholdende affære, men i tillægstiden passerede bolden igennem Barcelona-feltet, hvor Bellingham dukkede op ved den bagerste stolpe.

I efteråret afgjorde englænderen flere kampe til Real Madrids fordel i tillægstiden. Scoringen søndag aften var alligevel en forløsning for Bellingham, der ikke har scoret siden 10. februar for sin spanske klub.

Med sejren nærmer Real Madrid sig for alvor mesterskabet. 11 point har holdet ned til Barcelona på andenpladsen, og der resterer seks runder.

Andreas Christensen startede inde på den defensive midtbane for Barcelona søndag aften, og allerede efter seks minutter kom han i fokus.

Danskeren steg til vejrs over Real Madrids Toni Kroos ved den bagerste stolpe, og mens Andriy Lunin i Real Madrid-målet så passivt til, headede Christensen Barcelona i front.

Den føring varede lidt mere end ti minutter, inden Real Madrids hurtige Rodrygo blev nedlagt i Barcelonas felt.

Brasilianerens offensive landsmand, Vinicius Junior, udnyttede det efterfølgende straffespark og bragte balance i regnskabet.

Der var masser af underholdning, og begge hold havde flere gode offensive perioder.

Barcelona spillede med stor optimisme, og Real Madrid havde svært ved at holde Barcelonas hurtige Lamine Yamal, hvilket skabte flere farlige situationer i første halvleg.

Den underholdende fodbold fortsatte ind i anden halvleg. Det var en afvekslende kamp, hvor de to hold skiftedes til at have gode perioder.

Halvvejs i anden halvleg udnyttede Barcelona en god periode. 16-årige Yamal ramte stolpen, hvorefter indskiftede Fermin Lopez var over returbolden og sparkede den i kassen.

Glæden varede dog kort for gæsterne.

Blot fire minutter senere udlignede Lucas Vazquez, da han bevægede sig med frem og satte foden på et Vinicius-indlæg, mens Barcelonas Joao Cancelo passivt så til og mistede sin markering af Real Madrid-backen.

Det høje tempo fortsatte helt til sidste fløjt, hvor Bellingham sikrede Real Madrid sejren.