OB piller anførerbindet af svensker og sætter det på Kadrii

19. APR 2024 • 12:53SPORT

Filip Helander kommer ikke til at løbe på banen med anførerbindet om armen, når OB fredag møder Randers FC.

Filip Helander har i forårssæsonen båret anførerbindet, når OB har spillet, men det gør han ikke i fredagens kamp mod Randers FC.

På klubbens hjemmeside oplyser træner Søren Krogh, at Bashkim Kadrii kommer til at bære det i stedet for den svenske landsholdsspiller, der har haft det svært i foråret.

- I arbejdet for at sikre, at vi også er i Superligaen til næste sæson, der føler jeg, at dette kan frigive mere energi i spillertruppen, og derfor bliver det Bashkim Kadrii, der vil bære anførerbindet til aftenens kamp mod Randers FC, siger træner Søren Krogh.

Idéen om at pille anførerbindet af Filip Helander blev allerede luftet af fodbolddirektør Björn Wesström efter kampen mod Viborg FF i den seneste runde.

- Filip Helander har en tung periode og har nok at gøre med sig selv, synes jeg. Så bliver det vanskeligt at være anfører og centerforsvar, når han har svært ved at tage ansvar for sig selv.

- Det har været for meget for ham. Vi kigger på, om vi kan få mere ud af ham, sagde Wesström til Fyens Stiftstidende.

Forud for forårssæsonen sammensatte OB-træner Søren Krogh en anførergruppe med mulighed for at flytte anførerbindet rundt på spillerne i den gruppe.

Foruden Helander og Kadrii blev Tom Trybull og Martin Hansen en del af den gruppe.

I efteråret var det rutinerede Bjørn Paulsen, der bar anførerbindet.

OB har i nedrykningsspillet tabt to kampe og spillet en uafgjort. Det betyder, at klubben lige nu er blot to point over nedrykningsstregen.

/ritzau/

MESTE LÆST SPORT (48 T)

SENESTE RITZAU