Nicolai Højgaard: Vi skal vinde Ryder Cup-trofæ tilbage

21. SEP 2023 • 14:19SPORT

Det er først for alvor nu, at Nicolai Højgaard kan rette sit fokus mod Ryder Cup, hvor drømmen er en sejr.

Nicolai Højgaard var lykkelig, da han for lidt over to uger siden blev udtaget til det europæiske Ryder Cup-hold.

Den 22-årige danske golfspiller er blevet udtaget som en af 12 spillere for Europa, som tabte Ryder Cup klart i det seneste møde med USA for to år siden.

- Jeg drømmer da om, at vi i fællesskab får Ryder Cup-trofæet hjem til Europa, hvor det hører til. Nu præsterede USA bedst sidste gang, og det skal vi have lavet om på.

- Jeg regner med, at vi løfter opgaven i fællesskab og vinder trofæet, siger Nicolai Højgaard.

I næste uge går det løs med Ryder Cup-turneringen i Rom i Italien. Det sker på den samme bane, hvor han i 2021 vandt sin første DP World Tour-turnering.

I sidste uges DP World Tour-turnering på Wentworth-banen fik Nicolai Højgaard hilst på alle sine Ryder Cup-holdkammerater.

- Vi havde en uge på Wentworth i sidste uge, og det var en god optakt. Det var en bane, der stod som lidt af det, vi kan forvente i Rom.

- Det var en god optakt for alle 12 spillere, og alle var med i weekenden. Vi har nogle spillere, der gjorde det godt. Så vi er et godt sted, vurderer Nicolai Højgaard.

Før den seneste turnering på Wentworth-banen havde Nicolai Højgaard ikke for alvor rettet fokus mod Ryder Cup. Men det kan han nu, da det er hans næste store opgave.

- Nu er vi kommet lidt tættere på. Nu er der kun et fokus. Jeg er spændt og nervøs, men jeg glæder mig, lyder det fra Nicolai Højgaard.

/ritzau/

MESTE LÆST SPORT (48 T)

SENESTE RITZAU