Messi: Inter Miami bliver den sidste klub i karrieren

12. JUN 2024 • 22:35SPORT

Tiden er ved at rinde ud, når det handler om fodboldkarrieren for Lionel Messi, som vil stoppe i USA.

Lionel Messi har tænkt sig at stoppe karrieren, når den argentinske superstjerne er færdig med at spille for MLS-klubben Inter Miami i USA.

Dermed bliver det ikke til et sidste kapitel i europæisk fodbold, og det bliver heller ikke til et afsluttende ophold i en klub i Argentina.

- Inter Miami bliver den sidste klub i min karriere, siger Messi i et interview med ESPN.

36-årige Messi har en kontrakt, der løber i hele 2025-sæsonen i MLS, og Inter Miami har en option, der kan forlænge samarbejdet til 2026.

I denne sæson har Messi i de første 12 kampe i MLS scoret 12 mål og leveret 13 assister. I 11 af kampene er Messi startet inde.

Argentineren bliver 37 år 24. juni, men han tænker ikke på at stoppe med at spille fodbold lige nu og her.

- Jeg har gjort det her hele mit liv. Jeg elsker at spille bold. Jeg nyder at træne og spille kampe. Der er selvfølgelig en smule frygt for, at det hele skal have en ende.

- Sådan er det altid. Det var et vanskeligt skridt at forlade Europa for at spille her i Miami, siger Messi.

I december 2022 fandt Messi en indre ro, efter at han sammen med Argentina havde vundet VM. Året forinden vandt han Copa America med landsholdet.

- Det hjalp meget at vinde VM. Så kunne jeg se tingene på en anden måde. Men jeg forsøger ikke at tænke på det. Jeg forsøger at nyde det. Det gør jeg mere nu, da jeg ved, at der ikke er så meget tid tilbage.

- Så jeg nyder en god tid i klubben, og jeg er heldig med at have gode holdkammerater og venner ved min side, siger Messi.

I denne måned skal Messi og Argentina spille Copa America i USA. Han overvejer stadig sin deltagelse ved VM i 2026, som blandt andet afvikles i USA.

/ritzau/

MESTE LÆST SPORT (48 T)

SENESTE RITZAU

17. JUL 2024 • 11:27SPORT
Randers henter angriber i Frankrig