Dolberg scorer forgæves i Delaneys debutkamp

1. FEB 2023 • 22:42SPORT

Delaney spillede sin første kamp siden skaden ved VM, da han fik debut for Hoffenheim. Dolberg scorede.

Landsholdsspillerne Kasper Dolberg og Thomas Delaney havde på hver sin måde en mindeværdig onsdag aften, selv om Hoffenheim tabte i pokalturneringen.

Dolberg scorede sit første mål, siden han i januar blev lejet ud til den tyske klub, men det rakte kun til en reducering i 1-3-nederlaget på udebane til Yussuf Poulsens RB Leipzig.

Delaney spillede sin førte kamp, siden han blev skadet i Danmarks første VM-opgør mod Tunesien for lidt over to måneder siden.

Han fik samtidig debut for det tyske mandskab.

Bare to dage efter, at han blev lejet ud til Hoffenheim fra Sevilla, kom han ind fra anden halvlegs start, mens Hoffenheim var nede med 0-2.

Emil Forsberg havde bragt Leipzig foran 1-0 på et flot langskudsmål efter ni minutter, og før pausen fordoblede Konrad Laimer føringen.

Dolberg blev skiftet ind midtvejs i anden halvleg, og han viste sit angriberinstinkt med et lille kvarter igen.

Her stod danskeren på det rette sted i feltet, da indlægget fra spanske Angelino ramte ham lige i panden og førte til udligning.

Håbet om avancement brast dog for gæsterne med fem minutter igen - og igen med en dansker i hovedrollen.

Indskiftede Yussuf Poulsen lagde bolden til rette for Timo Werner, som afgjorde kampen og sendte Leipzig videre til kvartfinalerne.

- Efter Kasper Dolbergs mål pressede vi højere, men tillod for mange chancer. Vi kontrollerede ikke kampen, så det skal vi arbejde på, siger Delaney til Hoffenheims hjemmeside.

- Jeg har desværre ikke spillet meget de seneste måneder og har ikke været i stand til at træne meget. Jeg mangler stadig noget form. Jeg håber, at jeg kan hjælpe Hoffenheim med min intensitet og min lidenskab.

Hoffenheims trup tæller også Jacob Bruun Larsen og Robert Skov, men begge sidder ude med skader.

Også Bayern München er klar til kvartfinalerne efter en sejr på 4-0 ude mod Mainz, der trænes af danske Bo Svensson.

Med knap ti minutter igen fik Svensson rødt kort for at brokke sig for højlydt til fjerdedommeren, men her var kampen for længst afgjort.

Marcus Ingvartsen fik de sidste 25 minutter på banen i nederlaget til de tyske mestre.