Aalborg vil få has på GOG med Champions League-erfaring

30. MAR 2023 • 11:05SPORT

Aalborg har stået i flere internationale sværdslag end GOG. Det skal nordjyderne udnytte, siger Buster Juul.

Der er stor optimisme at spore i Aalborg Håndbold inden torsdagens returkamp mod GOG i Champions Leagues ottendedelsfinaler.

Nordjyderne har en tomålsføring med til udekampen, og dertil kommer en stor portion europæisk erfaring, påpeger rutinerede Buster Juul, der tidligere har stået i Champions League-finalen med Aalborg.

- Det bliver uden tvivl en rigtig herrefight. Det bliver en kamp, hvor alt er på spil, og alt bliver efterladt på banen. Jeg forventer, at det bliver marginaler, der afgør tingene - stolpe ud og stolpe ind til sidst.

- For os handler det først og fremmest om at holde hovedet koldt og være bevidste om, at vi har stået i de her situationer før. Det har vores modstander ikke, så der har vi noget erfaring, vi kan trække på, siger Buster Juul til klubbens hjemmeside.

GOG spiller normalt i den klejne, men intimiderende hal i Gudme. Torsdagens kamp spilles dog i Odense, og det udvisker hjemmebanefordelen, mener Henrik Møllgaard.

- Der er ingen tvivl om, at vi kommer under et pres, men Arena Fyn i Odense er stadig lidt en hjemmebane på udebane for dem. Atmosfæren er på ingen måde lige så intens og intim som i Gudme, siger den erfarne Aalborg-krumtap til Nordjyske.

GOG-fløjen Jerry Tollbring er fuld af fortrøstning på sit holds vegne, selv om fynboerne tabte sidste uges udekamp med 28-30.

- Jeg tror, vi vinder med mere end to mål.

- Vi skal spille lidt bedre forsvarsspil og have mere fokus på kontra. Jeg tror, det bliver en hård kamp, det bliver det altid mod Aalborg, siger Tollbring til klubbens hjemmeside.

Den samlede vinder skal møde Barcelona i kvartfinalen.

Bliver det GOG, får playmakeren Morten Olsen lov til at møde sin tidligere træner og mentor Carlos Ortega, der i dag står i spidsen for Barcelona. De har en fælles fortid i Hannover-Burgdorf.

- Det vil være kæmpestort (at møde Ortega og Barcelona, red.). Det har været en af mine store drømme for denne sæson, siger Morten Olsen til Fyens Stiftstidende.

Returkampen mellem GOG og Aalborg begynder torsdag klokken 20.45.

/ritzau/

MESTE LÆST SPORT (48 T)

SENESTE RITZAU