AaB-spillere betaler fansenes tur til vital udekamp

31. MAR 2023 • 13:23SPORT

227 AaB-fans køres tur-retur til Horsens for en krone. Spillertruppen betaler størstedelen af gildet.

AaB's spillere har haft svært ved at levere gode resultater på banen, men uden for banen forsøger de at betale fansene tilbage for opbakningen.

Når AaB søndag spiller en yderst vigtig bundkamp ude mod AC Horsens i Superligaen, bliver det med et stort følge fra Aalborg, og en del af dem bliver billigt transporteret frem og tilbage mellem de to byer.

AaB's spillertrup har rakt ud til klubbens officielle fanklub og givet en økonomisk håndsrækning, der har sikret, at fanklubben har kunnet tilbyde et brandtilbud på transport til kampen. De to gange cirka 160 kilometer kan tilbagelægges i bus for en krone.

Det tilbud nåede 227 AaB-fans at benytte sig af inden tilmeldingsfristen fredag klokken 12. Det oplyser forkvinden for AaB Support Club, Laura Poulsen Meisner, til Ritzau.

- Det er mange, mange år siden, vi har sendt så mange afsted på en udebanetur.

- Det er jo nok den vigtigste kamp, som AaB kommer til at spille i mange år, siger hun.

Det kan superligatabellen bakke op om. Før kampen ligger AaB sidst i rækken med otte point op til Horsens på den rigtige side af nedrykningsstregen. Afstanden efter søndagens kamp vil være 5, 8 eller 11 point inden sæsonens sidste ni spillerunder.

Foruden de 227 AaB-fans, der kører i fanklubbens busser til Horsens, kommer der flere andre fans i bolsjestribede trøjer. Fredag morgen var der solgt 500 billetter til AaB's fanafsnit.

Søndagens kamp mellem AC Horsens og AaB begynder klokken 14. På AaB's bænk har Oscar Hiljemark ansvaret efter sidste uges fyring af Erik Hamrén.

/ritzau/

MESTE LÆST SPORT (48 T)

SENESTE RITZAU