Byens børn inviteres til fest

NOTITS | 13. DEC 2023 • 13:30
NOTITS
13. DEC 2023 • 13:30

Torsdag skal julen fejres med Hjerternes Fest i Nexø med aftenåbent i byens butikker, uddeling af en pris til årets hjerteven og masser af godter, pynt og hjerter.

Derfor inviteres alle byens børn til at hjælpe med at pynte byen med hjerter i alle former og farver. Det er Nexø Borgerforening, der inviterer børnene til at være en del af fejringen.

"Vi har skaffet juletræer, som bliver sat op i den nye bypark, hvor alle byens institutioner og dagplejere er inviteret til, sammen med børnene, at pynte hver deres træ, med små træhjerter, som de har fået udleveret og dekoreret på forhånd," skriver Rebecca Marx Bendixen, som er borgerforeningens ansvarlige for børnenes jul.

Hun skriver desuden, at der har været stor tilslutning, og at hun regner med at se mellem 120 og 140 børn til pyntningen, som foregår torsdag formiddag. Hun forudsiger, at det bliver en skøn julefest med byens børn.

"Vi håber på at skabe en tradition, hvor vi alle mødes hvert år til jul og hygger os sammen. Hjerterne som børnene har dekoreret pilles ned efter jul og gemmes til næste år."

Hjerterne kommer således til at indgå i byens julepyntning år efter år, og det er planen, at der hvert år skal komme nye hjerter til.

De dekorerede hjerter fra sidste års julepyntning kan man i år se på træet på Nexø Torv.

DAGENS ELUDSIGT BORNHOLM
DET FRIE VALG / 04-03-2024 / ELPRIS+SPOTTILLÆG / AFGIFTER / NETTARIF

Mandag: Timeprisproduktet, Det Frie Valg, er denne dag 67 procent billigere end kvartalsprisproduktet, Det Enkle Valg. Overvejer du at skifte, så tøv ikke med at ringe 56 90 00 00 og få en kvalificeret elsnak. Opdateret 00.14. Næste opdatering 13.14.

Bornholms energi og forsyning