Østbornholm modtager stor donation

NOTITS | 8. DEC 2022 • 09:30
NOTITS
8. DEC 2022 • 09:30

Varelotteriet har doneret 50.000 kroner til Erhversforening Østbornholm.

Det fremgår af en pressemeddelelse fra erhvervsforeningen.

Donationen skal blandt andet bruges til renovering og opdatering af scenen på Nexø Torv, så den er klar til fremtidens aktiviteter, meddeler formanden for Erhvervsforening Østbornholm, Carsten Aalling.

– Vi er meget glade for donationen. Dels fordi den falder på ”et tørt sted”, og især fordi der er et stort behov for at få renoveret scenen på Nexø Torv. I den kommende tid bliver der lagt en plan for ”genstart” af torveområdet, så torvet bliver et endnu bedre byrum til en række kulturelle aktiviteter samt et godt handelssted, lyder det fra Carsten Aalling.

Mulighederne drøftes og sker i tæt samarbejde med handelslivet og foreningerne, og når Styregruppen for Nexø Byudvikling drøfter næste fase af byudviklingen, er torvet med på tegnebrættet, oplyser Erhvervsforening Østbornholm.

Overskuddet fra Varelotteriet er hvert år med til at støtte en lang række almennyttige og kulturelle formål, heriblandt Mødrehjælpen, Blindes Støttefond, Forælder Fonden og Rådet for Sikker Trafik.

DAGENS ELUDSIGT BORNHOLM
DET FRIE VALG / 04-03-2024 / ELPRIS+SPOTTILLÆG / AFGIFTER / NETTARIF

Mandag: Timeprisproduktet, Det Frie Valg, er denne dag 67 procent billigere end kvartalsprisproduktet, Det Enkle Valg. Overvejer du at skifte, så tøv ikke med at ringe 56 90 00 00 og få en kvalificeret elsnak. Opdateret 00.14. Næste opdatering 13.14.

Bornholms energi og forsyning