Han har også en drøm om at lave arrangementer med live jazz nede på molen, hvor det store udeområde også skal være en del af restauranten.
– Og så er vores koncept bygget sådan op, at al maden kommer på en gang og fordi man betaler, inden man får maden, skal man ikke sidde og vente på en tjener. Man kan bare gå, når man ikke gider sidde mere, fortæller Charlotte Leffland.
Ingen af de to har den store tilknytning til lige Nexø, men det mener de heller ikke nødvendigvis, at man behøver have. For dem handler det i højere grad om at være imødekommende overfor det sted, man tager hen.
– Og så laver vi jo ikke sommerting, for vi vil gerne gøre det for bornholmerne frem for turisterne.
– Vi kan godt lide at at arbejde på denne her måde, og så vil vi gerne give noget til Bornholm. Give nogle muligheder, som vi selv har oplevet som værende lidt begrænsede - eksempelvis at komme ud og spise en onsdag, uden at man skal smide en mindre formue, forklarer de.
De er helt indforståede med, at der er en højsæson, som unægteligt kommer til at generere flere gæster end de kolde måneder med korte dage, men den indkomst skal være med til at sikre, at der kan holdes vinteråbent.