Og selvom der har været faktorer, som gør det sværere at drive virksomhed, er der et solidt overskud.
– De øgede omkostninger har fyldt en hel del, og det ser det også ud til at fortsætte med. Omvendt har vi også mange gæster, der bliver ved med at komme, og det opvejer det selvfølgelig, fortæller direktøren.
Henover det seneste år er der brugt meget tid på, hvordan restauranterne på en måde kan omgå, at energi- og råvarepriser stiger.
– Vi forsøger altid at gøre det så godt som muligt, og vi har været nødt til at kigge på alternative råvare og ændre i nogle retter. Det kan være tilbehør, lave retterne anderledes, en anden leverandør eller rette i størrelsen på retterne, sådan at det giver mening. Det har vores personale været dygtige til, og det er blevet taget godt i mod. Vi har været meget opmærksomme på ikke bare at sende regningen videre til gæsterne - prisen kan også blive for høj, så det tænker vi meget over. Det er nærmest sidste udvej for os at hæve prisen, lyder det fra Morten Borup Carstensen, som tilføjer, at selvom det er svært at spå om fremtiden, ser han og Restaurant Gruppen lyst på fremtiden.
– Vi ønsker at fortsætte udviklingen. Men hvis vi kan nikke til hinanden og give kunderne den bedste oplevelse, kan vi ikke gøre mere.