Kafferisteri overtager café i torvehallen

Kafferisteri overtager café i torvehallen
Brian Buchwald har allerede kunder her i cafeen her Torvehal Bornholm, hvor han er rykket ind med sin selvristede kaffe. Foto: Torben Østergaard Møller
NYHED | ABONNENT | 30. MAJ 2023 • 15:30
NYHED | ABONNENT
30. MAJ 2023 • 15:30

Buchwalds Risteri er rykket ind i selve cafeen i Torvehal Bornholm, Rønne.

Hvorvidt Nina er gået i bad eller spiser ostemad, og om kaffen er klar om lidt, som Poul Dissing sang, så er det nok ikke helt relevant i denne sammenhæng, hvor det imidlertid kan slås fast, at kaffen skam er klar.

Og det er den i cafeen i Torvehal Bornholm.

Brian Buchwald har således rykket sit Buchwalds Kafferisteri fra den anden side af gårdspladsen og ind i selve torvehallen, hvor han har overtaget cafédelen. Der vil han servere sin kaffe brygget på de bønner, han selv rister, og dertil eventuelt lade den følge af en bolle med ost og senere også noget sødt i form af et stykke jordbærtærte eller lignende.

– Vi kommer ikke til at servere sandwich og den slags, det tager de sig af inde i Stig's Oliven ved siden af, hvor de laver tapas og så videre, siger Brian Buchwald.

I det tilstødende rum her ved cafeen har der tidligere også været servering, og det rum er ved at blive sat i stand til at genåbne.

– Så rykker jeg min kafferister derind, sætter en varmepumpe op, og så kan man også om vinteren sidde der og hygge sig med en god kop kaffe, siger han.

Dermed kommer han også til at sige farvel til det lokale, han hidtil har haft på den anden side af gårdspladsen, hvor han har ristet sin bønner og også haft en lille café.