– Men det stak helt af.
Du blev vel nærmest et verdensnavn?
– Ja, det var voldsomt. Og det er på grund af den, jeg blev kok på TV2’s ”Go’ morgen Danmark”. De opdagede smørbøffen et halvt års tid efter, jeg havde lavet den, og det var gået amok, og så inviterede de mig ind og ville høre nærmere om den, og bagefter ringede de til mig og sagde, at de syntes, det var gået godt, og så blev jeg først vikar og siden fast på deres kokkehold.
Blandt de bedste
Smørbøffen har haft stor betydning for din karriere?
– Den har gjort meget for mig. Rigtig meget. Jeg har meget at takke den for. Den gjorde mig kendt i udlandet og satte mig på det danske kort både madmæssigt og i forhold til hr. og fru Danmark. Jeg har efterfølgende lavet en masse andre tv-programmer også. Det er smørbøffens skyld, at jeg kom i tv, og også at jeg har fået en køkkenserie og er blevet et brand. Og man kan sige, at jeg er gået fra Michelin, til fine dining, til lige pludselig at finde ud af, at det var sjovere at lave mad til hr. og fru Danmark. Det var dem, der pludselig begyndte at hilse på mig, når jeg var ude at handle, og som måske skrev til mig, at det var en dejlig ret, jeg havde lavet i fjernsynet.
Efter et par år, hvor Casper byggede Hotel Marienlyst op, var han begyndt at kede sig.
– Og når jeg keder mig, så er det ikke så godt, slår han fast.
Han blev tilbudt at rykke ind i Zoologisk Have og åbne restauranten Panpan – og tog atter hele sit hold med, hvorefter det blev til hele tre restauranter i haven plus en kantine til personalet.
– Og vi fik sindssygt gode anmeldelser, ligesom vi også havde fået på Marienlyst, siger han.