Han har tidligere været omtalt her i Tidende, da han for et års tid siden fortalte om sin passion for det nordiske bagværk, hvilket var baggrunden for, at han da debuterede med sit mikrobageri Ruglig, som poppede op hos kunsthåndværkbutikken Klodekær i Lille Madsegade i Rønne.
Egentlig har 29-årige Kristoffer Schriver en professionsbachelor i oplevelsesøkonomi, så bageriet er en hobbybaseret interesse.
– Jeg har haft nogle bagerdrømme, fortæller han nu.
– Og derfor startede jeg mit pop op-bageri, men jeg har også hele tiden haft en idé om på et tidspunkt at åbne noget fast, ikke nødvendigvis et decideret bageri, men noget hvor bagværk spillede en rolle. Jeg kender Maj-Britt lidt, og hun besluttede så lige pludselig, at hun ville sælge Den Lille Café, hvilket jeg egentlig troede lå nogle år ude i fremtiden, men nu skulle det ske, og så kan det godt være, at det lidt er nogle nedgangstider, og energipriserne er høje, men jeg tænkte, at det er sgu en mulighed, jeg ikke rigtig kan sige nej til. Jeg synes, hun har skabt en utroligt dejlig café, den har Rønnes bedste beliggenhed, og jeg kunne godt se, at skulle jeg prøve at være selvstændig, så måtte jeg gribe chancen.
Det var sjovt