Svaneke-restaurant får bronze i økologi

Svaneke-restaurant får bronze i økologi
| 28. OKT 2020 • 17:04
Af:
elisabeth-krogh

28. OKT 2020 • 17:04
ØKOLOGI

Svaneke Bryghus’ restaurant på Torvet i Svaneke har i oktober opnået bronzespisemærket i økologi.

De økologiske spisemærker uddeles i tre kategorier: Guld, sølv og bronze. Bronze gives til virksomheder, der bruger mellem 30-60 procent økologiske råvarer.

Restauranten har arbejdet i længere tid på at komme op på at bruge flere økologiske råvarer, fortæller restaurantchef Morten Borup Carstensen.

– Vi ønsker at bidrage til et fælles mål om et mere bæredygtigt samfund. Bronzespisemærket er det, som giver mening for os, da vi også ønsker at bruge lokale råvarer og samtidig skal kunne holde et prisleje, som giver mening i forhold til en bæredygtig forretning, hvor der også plads til rummelighed og social ansvarlighed, siger restaurantchefen.

Økologimærket kræver, at der bruges 30-60 procent økologiske råvarer hver måned – året rundt. Det krav kan Svaneke Bryghus’ sestaurant opfylde, da der holdes åbent hele året.