Patruljebil måtte bremse for at undgå påkørsel
Arkivfoto: Jacob Jepsen

| GRATIS
14. JUN 2021 • 11:02
Af: Henrik Nielsen

Patruljebil måtte bremse for at undgå påkørsel

POLITI

En 62-årig kvinde blev søndag klokken 20.15 stoppet på parkeringspladsen ved Rema 1000 i Gartnervangen i Rønne. Hun var blevet anmeldt af en, der havde fulgt hende fra Hasle til Rønne på grund af mistanke om spirituskørsel. Da alkometeret viste over det tilladte, blev kvinden kørt til hospitalet til en blodprøveudtagelse, der efterfølgende skal afdække, i hvilket omgang hun var påvirket.

På en målrettet færdselsindsats fredag blev to personer sigtet for overtrædelse af registreringsbekendtgørelsen, da de begge havde cykler bag på bilen, der tildækkede nummerplade og lygter. En person blev sigtet for at cykle mod ensretningen på Havnegade i Allinge.

Fredag klokken 18 kørte en 69-årig mand frem i rundkørslen ved Store Torvegade i Rønne uden at holde sin ubetingede vigepligt. Det resulterede i, at en patruljebil fra Bornholms Politi måtte bremse kraftigt op for at undgå påkørsel.

To mænd i 50'erne fik søndag inddraget deres nummerplader på grund af henholdsvis manglende syn og restance.Flere nyheder