Ny forening på vej: Vi ønsker os en ø, der byder folk fra hele verden velkommen

Ny forening på vej: Vi ønsker os en ø, der byder folk fra hele verden velkommen
Demonstrationen på Store Torv mandag eftermiddag bliver fulgt op af oprettelsen af en forening. Foto: Berit Hvassum
| 11. DEC 2018 • 11:17
Henrik Nielsen
Journalist

11. DEC 2018 • 11:17
Demonstrationen på Store Torv mandag eftermiddag bliver fulgt op af oprettelsen af en forening, som ønsker et samfund bygget på mangfoldighed, sameksistens og solidaritet.

Foreningen kommer til at hedde Bornholm for mangfoldighed og holder etableringsmøde på Café Momo i gågaden tirsdag den 18. december.

"Dagens demonstration er første skridt på vejen til at skabe en anden fortælling her på øen. Vi ønsker os en ø, der byder folk fra hele verden velkommen og gør en indsats for, at de kan blive en del af samfundet. Vi ønsker os et netværk af bornholmere, der gennem demonstrationer, læserbreve, samarbejde og meget mere vil kæmpe for Bornholm for mangfoldighed", stod der på løbesedler, som blev omdelt under demonstrationen.

Etableringsmødet begynder klokken 16.30.

DAGENS ELUDSIGT BORNHOLM
DET FRIE VALG / 29-11-2023 / ELPRIS+SPOTTILLÆG / AFGIFTER / NETTARIF

Onsdag: Overvej at spise ude eller hente en omgang take away ;-). Fra 17-21 koster det dyrt at fyre op i pander, gryder og ovn. Gennemsnitsprisen for de fire timer er 5,27 kr./kWh. Vi savner en god gang vind til at presse priserne, men vejrudsigten skuffer helt frem til weekenden.  Brug strømmen efter kl. 22, selv om den koster 3 kr./kWh alt inklusive. Det er ikke sikkert, at det bliver billigere i morgen.

Bornholms energi og forsyning