93 bilister blev blitzet på Sdr. Landevej
Arkivfoto: Berit Hvassum

POLITI | BORNHOLM | GRATIS
12. JUL 2021 • 09:54
Henrik Nielsen
Journalist

93 bilister blev blitzet på Sdr. Landevej

Borrelyngvej i Rutsker, Birgersvej i Aakirkeby og Segenvej i Almindingen er strækninger, hvor bilister ofte har svært ved at overholde fartgrænserne, og weekenden var ingen undtagelse.

Lørdag var politiets automatiske trafikkontrol i aktion alle tre steder, og med god grund viste det sig. På Borrelyngvej kørte seks bilister for hurtigt. Højeste hastighed blev målt til 107 kilometer i timen. På Birgersvej overskred 13 bilister fartgrænsen. Højeste hastighed blev målt til 66 kilometer i timen. På Segenvej blev syv bilister noteret for for høj fart. Der var højeste hastighed 100 kilometer i timen.

Søndag blev seks bilister noteret på Strandvejen i Rønne, hvor højeste hastighed blev målt til 65 kilometer i timen. På Sdr. Landevej ved Nexø blev hele 93 bilister blitzet for ikke at overholde fartgrænsen. Tre står til klip i kørekortet og en til en betinget frakendelse for en hastighed på 85 kilometer i timen.

En målrettet færdselsindsats fredag resulterede i fire sager om hastighed, hvor føreren står til klip i kørekortet, og en sag om manglende udsyn på grund af duggede ruder.Rubrikannoncer

Med flere tusinde besøgende hver dag, vil din rubrikannonce her være et godt sted at få dit budskab ud.


Flere nyheder