17. MAJ 2019 • 09:20INDLAND/KRIMINAL

Familien Holch Povlsen takker skotterne for deres støtte

Bestsellerejer Holch Povlsen er en af Skotlands største jordejere og takker i annoncer for støtte efter tab.

I flere skotske aviser takker familien Holch Povlsen for medfølelsen og støtten efter tabet af deres tre børn.

Det sker i helsidesannoncer i aviserne Scotsman og Press and Journal. Det skriver britiske The Guardian.Ægteparret Anne og Anders Holch Povlsen mistede tre af deres fire børn under ét af flere angreb, der fandt sted i Sri Lanka påskedag.

Annoncen, som bærer børnene Alfred, Agnes og Almas initialer, begynder med et "tak" og fortsætter:

- Vi sender vores dybeste taknemmelighed for de kondolencer og den sympati, vi har fået efter på tragisk vis at have mistet vores tre elskede børn, står der ifølge The Guardian.- Det skotske højland har givet vores familie mange særlige minder. Derfor rører de mange støttende ord os dybt.

Parret ejer i alt 80.000 hektar jord i det skotske højland ifølge avisen.

De tre børn blev begravet i Aarhus Domkirke lørdag 4. maj. Både kronprinsfamilien og statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) var med til ceremonien.

Parret udtrykker taknemmelighed for, at et af deres børn overlevede.- I vores dybe sorg er vi taknemmelige for, at vi fortsat har vores datter, Astrid. De kærlige minder om vores tre børn og deres vidunderlige væsner vil for altid være i vores hjerter.

Anders Holch Povlsen er ejer af tøjfirmaet Bestseller og storaktionær i den britiske netbutik Asos.

Siden 2007 har han gennem selskabet Wildlands arbejdet for at bevare og genskabe landskaber i Skotland.Mindst 253 mennesker mistede livet ved angrebene i Sri Lanka.Flere hundrede blev såret, da bomberne ramte både hoteller og kirker i landet.

/ritzau/

SENESTE INDLAND/KRIMINAL

MESTE LÆST INDLAND/KRIMINAL (48 T)

Mest læste