Express 1 i stedet for Max giver underskud

Express 1 i stedet for Max giver underskud
NYHED | ABONNENT | 5. SEP 2023 • 19:15
NYHED | ABONNENT
5. SEP 2023 • 19:15

Molslinjen har ikke solgt nok billetter i frit salg til at dække rederiets udgifter ved at beholde Express 1 på Ystad-ruten. Indtil nu er man knap 25.000 billetter fra at have dækket samtlige omkostninger.

Det giver underskud i Molslinjens kasse at sejle med Express 1 i stedet for Max mellem Rønne og Ystad.

I et oplæg til Trafikkontaktrådets møde torsdag, hvor Molslinjen fremlægger sine erfaringer med forsøgsordningen, fremgår det nemlig, at rederiet hidtil ikke har fået dækket de ekstra omkostninger, der er ved at sejle med Express 1 frem for Max. Ifølge Molslinjen skulle der i 2023 sælges billetter til 25.000 personbiler i frit salg for at dække de variable omkostninger, mens der skulle sælges 45.000 billetter kommercielt til personbiler for at dække alle omkostninger. Indtil nu har man dog kun solgt 20.387 billetter i frit salg, hvilket altså er under halvdelen af målsætningen for at dække samtlige omkostninger.

Alternativ løsning

Få fuld adgang til Tidende.dk

Første måned 0 kr.
Herefter 109 kr./md.

Se andre abonnementer her
HVOR DRØMMER VI OS HEN? OM KULTUREN

Hvad skal fremtiden være, når det gælder Bornholm og kulturen. En rækker engagerede og vidende eksperter og læsere bidrager med deres bud. Send gerne dine tanker til debat@tidende.dk.