Hospitalet: Mød op til tiden mandag trods risiko for forsinkelser

NOTITS | 28. AUG 2022 • 16:19
Jakob Nørmark
Journalist
NOTITS
28. AUG 2022 • 16:19

Mange patienter kunne ånde lettet op, da det søndag eftermiddag blev meddelt, at Bornholms Lufthavn genåbner mandag, og DAT gennemfører alle afgange om morgenen og formiddagen.

Lige over 100 enkeltrejser med fly er planlagt for bornholmske patienter mandag, oplyser hospitalet, som organiserer patientrejser. En fortsat lufthavnslukning ville have resulteret i en større logistisk manøvre for at sikre, at alle kunne nå frem til konsultationer og undersøgelser på hovedstadshospitalerne.

En god håndfuld patienter havde planlagt at rejse til København med fly allerede søndag, hvor samtlige afgange var aflyst. Disse patienter blev af hospitalet ombooket til færgen og er rejst via Sverige.

Eventuelt aflyste eller forsinkede afgange mandag kan forplante sig til Bornholms Hospital, da en lille del af personalet ankommer med fly.

– Vi opfordrer alle patienter, der har en tid på Bornholms Hospital mandag, til at møde op til aftalt tid. Skulle der opstå forsinkelser i afviklingen af de første fly, som noget af vores tilrejsende personale ankommer med, vil det kunne give ekstra ventetid på hospitalet. Vi vil gøre vores bedste for at løse de udfordringer, hvis de opstår, siger kommunikationskonsulent Pernille Gjede.