Oskar Møller fortsætter karrrieren i 2. divisionsklubben Kolding IF frem til 2024
Hovedstødsstærke Oskar Møller (her i RIK-trøjen) skifter Brønshøj ud med Kolding iF. Foto: Berit Hvassum

FODBOLD | RØNNE | GRATIS
25. JUL 2021 • 12:20
Kjeld Lundbæk
Journalist

Oskar Møller fortsætter karrrieren i 2. divisionsklubben Kolding IF frem til 2024

Den tidligere RIK-spiller Oskar Møller fortsætter karrieren i 2. division, hvor han har skiftet Brønshøj ud med Kolding IF. Den 21-årige bornholmer har skrevet under på en kontrakt, der varer indtil sommeren 2024.

Oskar Møller spillede i foråret 13 kampe for Brønshøj i 2. division, og han glæder sig til at kunne fortsætte på 2. divisionsniveau, efter at Brønshøj er rykket ned i Danmarksserien. 

– Jeg er helt vild med projektet her, og så tænker jeg, at det er et sted, hvor jeg kan udvikle mig med et godt hold og en skide god trænerstab, udtaler han til Kolding IF's hjemmeside.  

Cheftræner Kristoffer Wichmann glæder sig over tilgangen af den den talentfulde bornholmske forsvarsspiler. 

– Han er ekstremt powerful, hurtig, nærkampsstærk og kompromisløs. Og samtidig med det har han flair for fodbold og flair for fodboldspillet. Så fra dag et vil han kunne gå ind og gøre sig gældende, siger Kolding IF-træneren.

Westh Hansen til Brønshøj

Oskar Møller blev hentet til Brønshøj, mens bornholmske Lasse Holmgaard var træner i den københavnske traditionsklub.

Lasse Holmgaard har som tidligere omtalt i Bornholms Tidende fået nyt job i Brøndby. I hans sted har Brønshøj ansat en anden træner med rødder i Nexø, Thomas Westh Hansen. Den 54-årige bornholmer kommer fra Boldklubben Avarta, som han har trænet i to omgange. Han har også en fortid som træner i Hvidovre IF samt i ungdomsafdelingen i Lyngby Boldklub.  Flere nyheder