Nygift ægtepar kåret til årets ØIF'ere

Nygift ægtepar kåret til årets ØIF'ere
Heino Kjær-Pedersen og Linda Kjær-Pedersen er højt værdsat i ØIF. Privatfoto
NYHED | ABONNENT | 5. FEB 2023 • 16:54
Jesper Gynther
Journalist
NYHED | ABONNENT
5. FEB 2023 • 16:54

Heino Kjær-Pedersen og Linda Kjær-Pedersen arbejder begge utrætteligt for Østermarie Idrætsforening, og derfor er de nu blevet kåret til årets medlemmer.

Østermarie Idrætsforening afviklede søndag formiddag generalforsamling, og her blev det afsløret, hvem der skulle kåres til årets ØIF'er.

Det var 40. gang, at klubben hædrede en person, som har gjort sig særlig bemærket, og denne gang gik prisen til næstformand Heino Kjær-Pedersen, hvilket kom som en overraskelse for de 24 fremmødte.

– Jeg håber og tror på, at vi har lykkedes med at ”binde dig en historie på ærmet”. Selvom man sidder i hovedbestyrelsen, skal det ikke være umuligt at blive udnævnt til årets ØIF'er, og du har om nogen fortjent det, sagde formand Mogens Christiansen, da han afslørede, at det var klubbens næstformand siden 2013, som fik prisen.

Overraskelsernes tid var dog ikke forbi. Endnu en person blev nemlig bedt om at rejse sig og modtage prisen som årets ØIF'er.

– Som man siger - bag enhver vigtig mand - står en kone, eller noget i den stil. Og selv det har du sørget for Heino, og så endda ”din” kone. Dig og Linda blev gift her sidst på året, tillykke med det, og Linda er også et stort aktiv i vores forening, sagde Mogens Christiansen.

– Linda og Heino, jeg vil gerne på hele bestyrelsens vegne udtrykke vores store tak for jeres kæmpe indsats for foreningen gennem de sidste mange år og glæde os over, at vores frivillige er villige til at yde en så målrettet og koncentreret indsats for at bevare en forening – samtidig med, at vi håber, at I kan findes i vores rækker af frivillige mange år endnu, sagde formanden, inden han overrakte vandrepokalen samt en gave og ønskede ægteparret tillykke med udnævnelsen til årets ØIF'ere.


Ægteparrets arbejdsopgaver for ØIF

Heino Kjær-Pedersen

– Været næstformand i 10 år

– I mange år med i Party-udvalget, hvor han har og stadig gør en stor indsats for eksempel ved at lave nye barer, samt andre ”håndværker-opgaver”.

– Under byggeriet af klubbens pavillon og materialeskur, var han en af de ”lidt for få”, som mødte hver gang - og altid stillede op med sit værktøj og håndelag.

– Har nu påtaget sig opgaven, som den der styrer udlejningen af pavillonen, en ofte meget utaknemmelig opgave, hvor han både skal sørge for at betalingen indløber, nøglen udleveres, men frem for alt, at lokalerne afleveres i ordentlig stand. For det skal de, når det er Heino, der står for opgaven.

– Loppemarkedsudvalget har han været med i en længere årrække, og han havde en stor hånd med i arbejdet, da klubbens container kom op på genbrugspladsen.

– Sidder i halbestyrelsen, og klubben er ikke i tvivl om, at han forfægter foreningens interesser i hallens bestyrelse.

– Er blevet aktiv som fodboldtræner, hvor han både tager på kurser, og igen bruger sine håndværksmæssige evner til blandt andet at få indretning af fodboldrummet gjort bedre, og for at det ikke skal være løgn, så er han også blevet træner (måske kun hjælpetræner) i gymnastik på klubbens parkourhold.

Linda Kjær-Pedersen

– Tilbage i 2009 blev hun udnævnt til årets ØIF'er på baggrund af en lang og betydningsfuld indsats i gymnastikafdelingen. Her er hun stadig med i udvalget - og fra nu af har hun såmænd overtaget formandsposten i klubbens største afdeling

– Er med i loppemarkedsudvalget

– Er med i Partyudvalget

– Var en af initiativtagerne til vores tidligere Børne party

– Var tit med, sammen med parrets børn, når Heino mødte op for at bygge på pavillonen.