Ny padelklub rykker ikke op

Ny padelklub rykker ikke op
Simon Engell var med i begge weekendens kampe både hjemme og ude. Arkivfoto: Jesper Gynther
NOTITS | 20. NOV 2022 • 19:42
Jesper Gynther
Journalist
NOTITS
20. NOV 2022 • 19:42

Bornholms Padel Klub har kæmpet godt med i efteråret i 3. division C, hvor holdet har mødt hold fra hovedstaden.

I weekenden skulle holdet spille to kampe. Den første blev spillet lørdag på hjemmebanen i den indendørs padelhal ved Vibegård i Rønne. Her kom Dragør på besøg, og de blev sendt hjem med et 5-1-nederlag.

Søndag var det bornholmernes tur til at rejse over vandet, for de skulle møde MPB i-Padel Games 2 i Ballerup. Det var en regulær topkamp, for spillerne fra Ballerup lå før kampen på andenpladsen i rækken med 22 point, mens bornholmerne lå på tredjepladsen med 20 point. Desværre var MPB i-Padel Games 2 en for stor mundfuld og vandt fortjent 5-1.

Dermed missede Bornholms Padel Klub chancen for at vinde rækken, da holde tkun har én kamp tilbage. Den spilles på udebane mod Hillerød Tennis & Padel Klub, som ligger på sidstepladsen.

Det var Simon Engell, Lars Olsen, Tommy Jensen, Sten Møller, Per Kofod og Brian Akstrup, som repræsenterede det bornholmske hold i weekendens to kampe. Klaus Werner måtte melde afbud, da han skulle på padeltrænerkursus.

DAGENS ELUDSIGT BORNHOLM
DET FRIE VALG / 04-03-2024 / ELPRIS+SPOTTILLÆG / AFGIFTER / NETTARIF

Mandag: Timeprisproduktet, Det Frie Valg, er denne dag 67 procent billigere end kvartalsprisproduktet, Det Enkle Valg. Overvejer du at skifte, så tøv ikke med at ringe 56 90 00 00 og få en kvalificeret elsnak. Opdateret 00.14. Næste opdatering 13.14.

Bornholms energi og forsyning