Nu er der mulighed for at prøve Danmarks måske næste nationalsport
Banerne er klar til brug fra på lørdag den 1. maj. Pressefoto

27. APR 2021 • 11:35SPORT • AF JESPER GYNTHER • GRATIS

Nu er der mulighed for at prøve Danmarks måske næste nationalsport

PADEL

Selvom corona har sat en dæmper på mange idrætsaktiviteter landet over, så går det forrygende for padel, som er en relativt ny sportsgren i Danmark.

Padle er en kombination mellem tennis og squash med to spillere på hver side af nettet, og sporten har potentiale til at blive en ny dansk nationalsport, har Dansk Padel Forbunds formand Ole Egholm tidligere udtalt til DR Sporten.

Tallene viser da også, at padel er i voldsom vækst. I 2018 var der 33 baner fordelt på 17 anlæg i Danmark, og i 2020 var det steget til 159 baner spredt ud over 62 anlæg.

Udviklingen ser ud til at fortsætte også i 2021, hvor der blandt andet er ved at blive bygget to padelbaner på Bornholm, som bliver de første af slagsen her på øen.

Kom og prøv

De to baner er ved at blive bygget mellem svømmehallen og DGI's springhal i Rønne, og de bliver indviet nu på lørdag den 1. maj, oplyses det i en fælles pressemeddelelse sendt af ejeren af banerne, Match Padel Bornholm, og samarbejdspartneren Rønne Tennis Klub.

– Hvis du tager et par sportssko på, så har du en chance for at prøve at spille padel på de nye baner, fortæller Match Padel Bornholm og Rønne Tennis Klub, der må se sig nødsaget til at begrænse deltagerantallet, da coronarestriktionerne forbyder forsamlinger på mere end 50 personer til et udendørs arrangement.

– Vi håber, at du vil være med til at markere indvielsen af de to nye baner og vi vil gerne have en tilbagemelding om du kan deltage, lyder det i pressemeddelelsen.


TILFØJELSE, DEN 28. APRIL KL. 13.25:

Det er korrekt, at man kan komme og prøve banerne på lørdag den 1. maj, og det gør man ved at booke en tid på Match Padel Bornholms hjemmeside.

Men i forhold til indvielsen af banerne, er dette arrangementet kun forbeholdt personer, der er inviteret, oplyser Knud Erik Thomsen, formand for Rønne Tennis Klub.

Dette skyldes, at man til indvielsen af banerne ikke vil risikere, at man overtræder forsamlingsforbuddet på 50 personer, fortæller han.
SENESTE NYHEDER

14. MAJ 2021 • 17:10 • GRATIS
Gæsten er klar med sommerens program
14. MAJ 2021 • 14:00NAVNE • GRATIS
Dødsfald
14. MAJ 2021 • 13:39NAVNE • GRATIS
Lærer får pris for praksisorienteret undervisning

MEST LÆSTE SPORT

13. MAJ 2021 • 13:16SPORT • GRATIS
NB Bornholms weekendkamp er udsat på grund af corona
Bornholms Tidende
Nørregade 11-19
DK-3700 Rønne
CVR Nr: 35244115

Tlf.: 5690 3000
E-mail: Redaktionen

Chefredaktion
Nanna Krogh (konstitueret chefredaktør)
nk@bornholmstidende.dk

Direktion
Kim Eland (adm. direktør)

Webmaster: Webmaster

Kontakt
Kontakt os
Abonnementsbetingelser
Cookie og privatlivspolitikHotline
Har du et tip eller hastende
redaktionelle henvendelser uden
for kontortid er du velkommen til at bruge linket her:Tip avisen.

© Copyright 2021 Bornholms Tidende.