Ni heste i den store finale

Ni heste i den store finale
Ismael F Boko/John Gommans kan overraske Golden League-favoritterne i sin kun fjerde start på Bornholm. Foto: Torben Ager
NOTITS | ABONNENT | 28. SEP 2023 • 18:00
Kjeld Lundbæk
Journalist
NOTITS | ABONNENT
28. SEP 2023 • 18:00

Efter 16 indledende afdelinger er det lørdag eftermiddag tid for den store finale i Bornholms Brand Golden League.

Lørdag eftermiddag afvikles to af sæsonens sidste storløb på Bornholms Brand Park, Bornholms Brands 3 års-mesterskab og finalen for hurtigtraverne i Bornholms Brand Golden League. Begge løb har samlet ni deltagere.

I Golden League-serien har der været 16 indledende afdelinger, men fem af hestene på top 10-listen kommer ikke til start i finalen. Med al respekt for de resultater, Give Me Love, Gaia P og Frøns Hjortshøj har opnået i denne sæson, skønnes de endnu ikke modne nok til at dyste med de bedste heste i hurtigklassen. Af hestene fra øverste hylde kigger man også forgæves efter Capture og Bonny Boy. Sidstnævnte stiller op i lørdagens montéløb, hvor Annika Schou-Lund har førstepladsen i Rytterserien 2023 at forsvare.

Diamondwind blev en suveræn vinder af Golden League-serien og er med startspor fire også den oplagte favorit i finalen. Banens programtipper, Michael Holm, ser således på lørdagens løb:

Få fuld adgang til Tidende.dk

Første måned 0 kr.
Herefter 109 kr./md.

Se andre abonnementer her
DAGENS ELUDSIGT BORNHOLM
DET FRIE VALG / 04-12-2023 / ELPRIS+SPOTTILLÆG / AFGIFTER / NETTARIF

Mandag: Højt prisniveau fra dagens begyndelse. Allerede kl. 08 overhaler Det Frie Valg (variabel timepris) Det Enkle Valg (fast kvartalspris). Over døgnet er dog der ikke forskel på de to produkter. Brug strømmen efter kl. 21, hvor vi kommer under 3 kr./kWh alt inkl. Opdateret 00.14. Næste opdatering kl. 13.20.

Bornholms energi og forsyning