Nexø-træner før pokalkamp:  En gave at møde et DS-hold
Nicolai Olsen - en af syv nye spillere, der banker på til førsteholdet i NB Bornholm. Foto: Jens-Erik Larsen

FODBOLD | NEXØ | GRATIS
2. AUG 2021 • 13:12
Kjeld Lundbæk
Journalist

Nexø-træner før pokalkamp: En gave at møde et DS-hold

– Det er en gave at møde at DS-hold i en pokalkamp to-tre ugerfør sæsonstarten. Det giver os en bedre muilighed for at teste os selv, end hvis vi skulle have mødt et serie 1-hold fra København.

– I pokalkampene må man desuden have seks markspillere og en målmand på bænken, og den mulighed vil vi selvfølgelig også benytte os af. Vi har syv nye spillere, der banker på til en plads på førsteholdet.

Sådan lyder det fra cheftræner Thomas Jørgensen forud for onsdagens hjemmekamp i første runde af Sydbank Pokalen mellem NB Bornholm og danmarkserieholdet Allerød FK – et hold, der med en fjerdeplads i sidste sæson lige akkurat undgik nedrykning til Sjællandsserien.

– Jeg både håber og tror på en jævnbyrdig kamp. Der er nok ikke tvivl om, at vi i perioder vil blive sat under pres, men vi skal nok også få vores muligheder, siger Thomas Jørgernsen.

De syv nye spillere, der er kommet til i NB-truppen hen over sommeren, er RIK'erne Nicolaj Olsen, Nicklas Harder Mogensen og Alexander Gravesen, de to Viking-spillere Malte Kofoed Nielsen og Marius Letholm, Daniel Chaviv, der er søn af assisterende træner Alon Chaviv, samt den lovende angrebssspiller Christopher Munk, der er vendt hjem efter et lærerigt ophold i 1. divisionsklubben Esbjerg fB.

– Jeg synes, vi har haft nogle gode træninger, selv om de mange nye spillere lige skal rystes sammen først. Det så også godt ud, da vi i lørdags spillede en træningskamp mod FC Nordsjællands U19-hold. Her fik vi især arbejdet rigtig godt med vores defensiv, fortæller Thomas Jørgensen.

Træningskampen mod FC Nordsjællands teknisk dygtige spillere endte 2-2.

I forhold til forrige sæson har NB Bornholm kun mistet en enkelt spiller, idet Rasmus Kristensen vil tilbringe efteråret i Spanien. Han forventes dog at vende hjem omkring jul, så han kan være med igen fra forårssæsonens start.Flere nyheder