Josefine Noltensmejer vinder unglederprisen

Josefine Noltensmejer vinder unglederprisen
NOTITS | 18. APR 2024 • 19:30
Jesper Gynther
Journalist
NOTITS
18. APR 2024 • 19:30

DGI Bornholms Ungleder-pris går til 20-årige Josefine Noltensmejer, som er gymnastikinstruktør på DGI Bornholms Landsdelshold.

DGI Bornholms Ungleder-pris tildeles en idrætsleder/træner, som er under 25 år, og med prisen ønsker DGI Bornholm at fremme og påskønne unges deltagelse i det frivillige foreningsliv. Den unge gymnastikleder Josefine Noltensmejer har igennem flere år gjort en stor indsats, og det er blevet bemærket af blandt andet en forælder, som har indsendt følgende motivation:

– Jeg har en datter, som igennem mange år har gået på et Landsdelshold hos DGI Bornholm. Både på 10-13 holdet og nu på junior-holdet. Hun har igennem mange år haft en helt fantastisk rytmeinstruktør nemlig Josefine Noltensmejer. Josefine gør altid et godt og engageret stykke arbejde med de her unge mennesker, og jeg som forælder ved hvilken udfordring det kan være.

– Josefine møder altid velforberedt op og yder langt mere end man kan forvente at et ungt menneske. Hun bliver set og hørt af de unge og det er en helt fantastisk egenskab at have… At formå at ”ramme” de unge og fastholde deres interesse.

– Hun er altid parat til at hjælpe de unge mennesker, til at finde på serier, sammensætte musik og mange andre ting der gør det til en fornøjelse (og samtidig lidt hårdt) for gymnasterne.

– Jeg tager hatten af for hende, hendes engagement, hendes væremåde og jeg synes helt klart Josefine fortjener det skul-derklap og tak som DGI Bornholms U25-pris er.

Prisen blev uddelt på DGI Bornholms årsmøde af næstformand for DGI Bornholm, Jan Kjersgaard.

Med prisen følger et gavekort på 2.500 kroner.